keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Panoraamaa keskiviikolta

Sanotaan että tyyntä myrskyn edellä, mutta nyt oli kyllä tyyntä myrskyn jälkeen. Itse asiassa se myrskykin jäi kovin vaisuksi, vaikka etukäteen sitä kovasti eri tiedotusvälineissä mainostettiinkin =DD Tässä kännykkäkuvaa tämän päivän säätilasta. Längelmävesi. Kannattaa klikata täyteen kokoonsa.


7 kommenttia:

 1. Kerran taas aivan mahtava otos. Olen hakemalla hakenut jotain kaunista isompaa näkymää tätä ekaa panoraama kuvausta ajatellen, mutta aina on jotain tosi rumaakin näkösällä. Pitäisi varmaan suunnata tuonne Vanajaveden rantaan ja tähdätä vaikka linnaa tms. Myrsky jäi onneksi pieneksi puhuriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tillariina. Vesistö on jotenkin itselleni se suuri inspiraation lähde. Tuo ajatelmasi Vanajaveden ja linnan yhdistelmä kuulostaa tosi houkuttelevalta. Toivottavasti saat totetutumaan! Nokia Lumia sinänsä näyttää osaavan yhdistää useamman kuvan panoraamaksi todella hyvin ja se mikä on yllättävän hyvin kohdallaan on värit. Tälle kuvalle ei ole tehty kuvankäsittelyssä muuta kuin hiukan pienennetty ja lisätty reunat.

   Poista
 2. Upea kuva Längelmävedeltä.
  Myrskyä ei tullut myöskään tänne, harmaata on ollut.
  Ehkä nyt alkaa viiletä niin myöskin aurinko näyttäytyy.

  VastaaPoista
 3. Tosi hienosti tuo panoraama toimii. Horisonttikin just eikä melkein.
  Itse yritin taannoin ottaa "omasta" vastarannasta panoraaman (kamerani ottaa 3 kuvan panoraaman) mutta aina käsivaraotoksissani horisontti oli kolmessa eri kaltevuudesa :) Heh.

  VastaaPoista
 4. Aurinkoiselta näyttää, eikä aallot näytä korkeilta.
  Näyttävä panoraama.

  Ei tännekkään oikein myrsky yltänyt.:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Seija, Orvokki, Kirsti ja Liplatus kommeneteista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!