keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Syksyn kauneutta - plääh!

Ajattelin ensin retusoida tätä painajaisunen maisemaa paremmaksi. Sitten päätin että mitäs sitä kaunistelemaan. Sade on virkistävää ja pieni pakkanen ja viimakin piristää. Tässä siis "syksyn kauneutta" tältä päivältä. Tarkennus on pielessä, mutta niin oli moni asia tämän päivän säätilassakin.


13 kommenttia:

 1. Tyynni kaunis :) just sopivan rauhallinen sielunmaisema miulle.

  VastaaPoista
 2. Mutta kuvassa on ajankohtaista tunnelmaa!
  Hieno kuvahan tämä on!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sarppu ja Vikki. Onhan se niin, että voidakseen arvostaa kauneutta, on tällainenkin säätila välillä tarpeen. Realistinen tuo kuva tosiaan mielestäni ainakin on:)

  VastaaPoista
 4. Harmaata ja sateistahan tämä päivä on ollut ja samanlaista on luvassa jatkossakin...laantuisi tuo tuuli edes.
  Kuva kertoo totuuden.

  VastaaPoista
 5. Jos tarkennus on pielessä, niin muuten olet tehnyt hyvää työtä. Rajaus on täydellinen, ilmain noita reunustavia puita tämä kuva olisikin ihan prseestä, mutta nyt erinomainen! Täähän on juurikin tätä meidän hifistelijöiden perisyntiä, eli aina pitäisi olla täyden reson priimaa tarjolla! Mutta hei me blogataan, tässä kuvakoossa tuollaisilla pienillä tarkennuksen heitoilla ei ole mitään merkitystä, hyvähyvä!

  VastaaPoista
 6. Totta on. Ja kun ottaa huomioon vielä kuvan yleisen ankeuden, tarkennusvirheet voisi melkein kääntää plussaksi:)) Itsehän sitä kuvaa aina niin tarkasti katselee.. Kiitos Pasi.

  VastaaPoista
 7. Juu, mutta nyt loppuu lempeiden kommenttien antaminen, tilasin nimittäin juuri mäkin itelle! Tästä lähtien tarkennuksen on oltava kohdallaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään haittaa. Itse tilasin BigMäkin ennen tämän kuvan ottoa, eikä sekään vaikuttanut tarkennukseen juuri millään tavalla =DD. No, leikki leikkinä ja onnea joka tapauksessa öisille tietokonekaupoille!

   Poista
 8. Painajaisunesi kuva on erinomainen minusta.
  Mukavan näköinen maisema, ei mitään vikaa, samealta näyttää ilma tähän aikaan muutenkin :)

  VastaaPoista
 9. Pläähhh... täälläkin - pläähhh...
  Mainiosti kuvasi toimii - kaunis syksyn synkeys.

  VastaaPoista
 10. Umean sumea upea kuva, mun mielestä. Antaa just oikeanlaisen kuvan nyt-säästä. Pienet epätarkkuudet kun ei tässä hetkauta puoleen eikä toiseen. Samaa mieltä Pasin kanssa, että noi reunuspuut ankkuroi maiseman kivasti.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteista, Seija, Eko ja Orvokki.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!