tiistai 29. lokakuuta 2013

Päivän kevennys!

Halloween lähestyy! Tämänkertainen (pila)kuva liittyy siis siihen. Sitä perinteistä huonosti veistettyä kurpitsalyhtyä minulla ei ole, mutta huonosti retusoitu UFO minulla on! Valmistin tämän ufon eräänä synkkänä ja myrskyisänä yönä (siis viime yönä) Näsinneulasta. Olkaa hyvät! Alienit ovat täällä tänään kuten kuvasta näkyy! Ja valokuvahan ei valehtele, kuten se sanonta kuuluu. :)


16 kommenttia:

 1. Onpa hieno, aivan ufolta vaikuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sellaisesta köyhän miehen ufosta käy:) Kiitos Minttuli.

   Poista
 2. Pirautinkin jo URSAan. Heiltä oli jäänyt tämä UFO näkemättä, ja kohta sieltä joku soittaa ovikelloasi. Tiedä vaikka pääsisit valtakunnan sanomiin... :)
  Kovasti tuo UFOlta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään haittaa, kunhan et MRSA:n pirauttanut. Ufoltahan tuo näyttää, mutta ehkä siellä URSA:ssa on vielä hiukkasen paremmat kuvankäsittelyohjelmat suuremman aitouden tavoittamiseksi. =DD Kiitos Orvokki.

   Poista
 3. Kyllä vaan enemmän ufolta näyttää kuin Näsinneulalta :) En olis koskaan arvannu mitä tässä on kuvattu, mutta hieno on kuva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä julkaista kohta se alkuperäinenkin kuva, jos se vielä tallella on:) Kiitos Kirsti.

   Poista
 4. Mielenkiintoinen on :)
  Kivat värit, ufo selvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väreillä saa monenlaisen kohteen ufomaiseksi:) Kiitos Seija.

   Poista
 5. No ei niinkään huonosti retusoitu! Herkimmät vetävät jo verhoja kiivaasti ikkunoitten eteen ja tarkistavat ovien lukituksen! Vaikkei se taida auttaa jos Alienit tulevat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän varmaan itsekin vetäisin jos tuollainen siellä verhon takana olisi. :) Kiitos Vikki.

   Poista
 6. Toimii näin keskiviikkonakin, lähetä kuva http://paranormaaliblogi.net/ -sivustolle, tämä on huomattavasti aidomman näköinen ufo kuin siellä pyörivissä kuvissa/videoissa yleensä.

  VastaaPoista
 7. Olen katsonut tuota joskus ja todennut, että joskus on Photoshopin jäljet jätetty vähän liikaa näkyville. Pistetään harkintaan! Kiitos Pasi.

  VastaaPoista
 8. Täällä käyneille vieraille yritän aina selittää täkäläisen maiseman mittasuhteita. Kågen tuossa vastapäätä on 8 x Näsinneulaa korkeampi, nyt tuli uusi vertaus;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Norjalainen maisema on jotain sellaista, että ihan vaikea käsittää. Itse ole siellä kerran käynyt ja saanut nähdä vähän niitä mittasuhteita:) Upeaa se on. Täkäläiset "korkeat monumentit" eivät niin korkeita olekaan. Kiitos Ari.

   Poista
 9. Ihanan kaunis Ufo, kyllä sitä katselee mielellään. Niihin Hallovee-hirvityksiin minun vähäinen huumorintajuni ei sitten riitäkään. Vieras tapa Suomen kekriin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!