keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Muistokukkia kesälle, osa 8

Aivan oikein, juuri kun varmaan jo arvelitte, että johan päästiin siitäkin sarjasta, niin juuri sillä hetkellä tässä taas ollaan! Tämän jatkaminen on minulle pelkkä ilo :) Odottelin vain että ilmat vielä vähän viilenevät, niin että kuvien vaikutus, ts. hyötysuhde, olisi mahdollisimman hyvä!  Tässä siis puna-apilaa synkkään ja koleaan syksyn iltaan.

Kesä tulee varmasti! Siihen ei enää ole kuin kahdeksan kuukautta (ainakin jos aikaisessa on)  :))
16 kommenttia:

 1. Puna-apila kukkii kauniisti kuvassa ja niitä näkee vielä luonnossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kukki kauniisti kun kuvan kesällä otin. Nyt en ole enää nähnyt, mutta voi olla ettei noita enää niin tule katseltuakaan:) Kiitos kommentista Minttuli!

   Poista
 2. Hyvältähän näyttää ainakin tämä kuva ei ollenkaan sellaista läikykkyyttä ja värittömyyttä kuin kuvissani.

  Kurkkaappa kun ehdit, miten sain ongelman ratkaistua.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ongelma ilmeneekin aina välillä, onneksi tosi harvoin. Hauska kuulla, tai siis ei hauska, että muillakin on vastaavia ongelmia. Hauska kuulla, että sait ongelman ratkaistua. :) Täytyypä katsoa blogiasi. Kiitos kommentista Liplatus!

   Poista
 3. Minullakin on suuri kiusaus alkaa laittaa blogiin kesäisiä kukkakuvia, varsinkin kun teen nyt kuvakirjaa kesästä ja selaan kuvia jatkuvasti. Yritän kuitenkin odottaa siihen asti, että syksyn värit hiipuu -se parempi hyötysuhde :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Itse en enää jaksanut odottaa:)) Hyötysuhdehan paranee koko ajan, kunhan ei ihan keväälle näitä kuvia säästä:D Kiitos kommentista Saraheinä!

   Poista
 4. No, eihän se kesä niin kaukana enää olekaan :))
  Kaunis apilankukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ole kaukana! Kiitos kommentista Sirpa!

   Poista
 5. Mikä näitä kukkia on katsella. Siis ihan kiva hyötysuhde jo nyt, kun ei koko ajan luonnossa kävele nokka maata kohden etsien vielä kukkivia jäännöskukkia. Eli kivat sulle.
  Apilassa on lähes täydellinen kukinto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Eipä se enää ihan noin hyvin kuki. Kiito kommentista Orvokki!

   Poista
 6. Apila on kaunis ja kuva taas mestarin otos. Hyötysuhde on kyseenalainen: tänään mittari taisi nousta reilusti yli 10 asteen! Alkoi lämmetä, kun kuvasi laitoit! Minä kyllä tykkään katsoa kukkakuvia kesät, talvet.Varsinkin talvella, kun niitä ulkona ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella kukkakuvat ovat parhaimmillaan kun niitä ei ulkona ole! Ja kyllähän niitä katsellessa lämpiää:) Tänään oli tosi kaunis päivä, mutta eilen kun tämän julkaisin, ei ihan niin kaunista ollut. Taisi vähän vettäkin tulla jossain vaiheessa. Mutta kuten sanottu, näiden hyötysuhde vaan paranee, mitä pidemmälle syksy tästä edistyy:) Kiitos komentista Nummentonkija!

   Poista
 7. Hahaa. Jatka samaan malliin, älä vaan anna meidän unohtaa kesää pimeän talven aikana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy jatkaa samaan malliin vielä hetken. Mutta joulun aikaan tai varsinkin kevätpuolella tällainen ei enää tuottaisi toivottua tulosta, joten täytyy löytää se lopullinen päätöskin jossain vaiheessa. :) Kiitos Pasi!

   Poista
 8. Upea ja erittäin hyvä terävyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makrokuvaus on hauskaa, mutta asetusten suhteen monesti aika haastavaa. :) Kiitos Seija!

   Poista

Kiitos kommentistasi!