torstai 23. toukokuuta 2013

Verinen juttu

Lupasin Kangasalan kirkkoa esitellessäni, että jossain vaiheessa käyn ottamassa kuvan kirkon ehkä merkillisimmästä nähtävyydestä, eli Verikivestä, jonka taustan voitte lukea esimerkiksi tätä klikkaamalla.

En ota itse kantaa puoleen enkä toiseen, enkä ruvennut maistamallakaan selvittämään onko se verta vai mitä:) Mutta fakta on, että jotain tuosta kivestä valuu.


10 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen tarina... Tykkäätkö huonoa, jos käyn hakemassa kivestä verinäytteen ja analysoin labrassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuo minun kiveni ole ja varmasti moni muukin olisi tuosta analyysistä ja varsinkin sen tuloksesta kiinnostunut:)) Analysoi vaan ilman muuta, Mutta mitäs sitten jos se sattuisi olemaankin sitä... verta. Huu! Ja muuten miksi just tämä kivi vuotaa jotain ja muut kivet ei? Miksi muuten itsekin sanot jo että Verinäytteen. Hui! Mutta käy vaan ihmeessä jos ehdit. Kivi sijaitsee sakariston sisäänkäynnin puoleisella ulkoseinällä.

   Odotan mielenkiinnolla analyysin tuloksia. Kiitos Pasi!

   Poista
  2. Täytyypä käydä nappaamassa näyte, kun tuolla päin liikun. :) Jos näytteestä löytyy rautaa, niin tarkoittaako se Rauta -> Hemoglobiini -> Veri? Huu!

   Poista
  3. Hieno juttu! Muista julkaista myös sitten ne tulokset blogissasi. Täällä on nyt jo monta niitä odottamassa:)) Toivottavasti myös selviäisi, miksi tuo kivi ylipäätänsä vuotaa yhtään mitään, ei kai tuokaan nyt ihan normaalia ole? Onnea analysointiin!

   Poista
 2. Tämä käy jännittäväksi. Mielenkiintoista jos Pasi saa selville mitä tuo neste on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä. Toivotaan että Pasi saa reissun ja analyysin järjestymään ja saataisiin asiasta selkoa. Mystinen juttu tuo on selvitettäväksi joka tapauksessa oli se sitten mitä tahansa. Kiitos Tiitsa!

   Poista
 3. Mielenkiintoista, ihan oikeesti. Maailma on mystiikkaa täynnä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo vhän erikoinen juttu, on tuo vuoto sitten mitä tahansa. Kiitos Orvokki!

   Poista
 4. Tulikohan tähän tarinaan mitään jatkoa koskaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tähän päivään mennessä ainakaan tässä blogissa. Jotain kivestä liukenevaa ruostetta tuo aine varmaan on. Kivi on pitänyt salaisuutensa satoja vuosia. Ehkä niin onkin mielenkiintoisempaa kuin tylsä totuus. :) Kiitos Inkeri kommentista.

   Poista

Kiitos kommentistasi!