keskiviikko 8. toukokuuta 2013

TAMPERE! Pyynikin kahvila-näkötorni

Sain päähäni aloittaa kuvasarjan maakuntani pääkaupungista. Kuvia ilmestyy vaihtelevalla tahdilla mutta ilmestyy kuitenkin, se on varmaa:)

Tässä ovat sarjan ensimmäiset kuvat. Etusivun bannerissa on Tampereen tunnetuin maanmerkki, mutta siitä en tätä sarjaa kuitenkaan aloita.

Koska vappu vappumunkkeineen on vielä niin lähellä menneisyydessä, päätin aloittaa Tampereen esittelyn Pyynikin näkötornista ja sen kahvilasta. Täällä paistetaan Tampereen kuuluisimmat munkit ja kahvilaa sanotaankin munkkikahvilaksi!

Katso lisätietoja ja varaa pöytä http://www.munkkikahvila.net/

Näin hienot maisemat avautuu munkkikahvilan kuuluisasta näkötornista jopa syksyn synkeillä keleillä. Tukevien munkkikahvien jälkeen tämä kruunaa reissun. Siltä varalta, että ei jaksa raahautua ison kameran kanssa korkealle näkötornin huipulle kiereportaita pitkin, torniin on hissikyyti. Torniin on myös pikku maksu (0,50-2,00 riippuen torniinpyrkijän iästä), joten pientä rahaa kannattaa ottaa mukaan.

Tornin huippu on 150 metriä korkealla merenpinnasta. Näkymät ovat lähes kuin Näsinneulasta kaupungin ylitse joka suuntaan.

8 kommenttia:

 1. Hienot maisemat sait kuvattua. Tuo valaistus tekee hienon tunnelman kuvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viime syksyltä nämä kuvat mutta jatkoa sarjaan seuraa!

   Poista
 2. Tampereen ilta, Jes!! Näitä kuvia katsellessa iskee matkakuume, Tampereella on tunnelmaa! tunnelman sait tallennettua onnistuneesti kuviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jatkoa sarjaan seuraa. Toivottavasti myös hyviä tutustumiskohteita!

   Poista
 3. Kiva sarjaidea.
  Nämä kuvat on upeita, ihan kuin "ulkomailla" otetut, ei tulis Tampere ensimmäiseksi mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Veikkaan että tästä sarjasta tulee kohtuullisen pitkäkin :)

   Poista
 4. Mielenkiintoinen kuvasarja luvassa. Saapa nähdä vilahtaako kuvissa pikkusiskoni, joka on asunut Tampereella jo monta vuotta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän kuvata tosiaan jatkossakin jotain järkevää näiltä kulmilta;) Katsotaan mitä kuvat tuovat tullessaan:) Kiitos kommentista!

   Poista

Kiitos kommentistasi!