tiistai 8. tammikuuta 2013

Joulun rippeitä 2

Tuossa aikaisemmin jo luulin pistäväni viimeisen jouluaiheisen kuvan tällä kertaa, mutta koska tuossa pöydällä nyt tuo amaryllis näyttää soittelevan viimeisiä sointujaan, niin pitihän sekin vielä ikuistaa, jos ei muuten niin muistoksi. Eipäs muuten tullutkaan koko joulun aikana katseltua sitä niin tarkasti kuin nyt kuvatessa:))

Taustasta olisi saanut nätimmän jos seinä olisi ollut hiukan kauempana, mutta kukka oli jo sen verran heikossa hapessa,että olisi todennäköisesti kuukahtanut lopullisesti, jos olisin lähtenyt pöytää siirtelemään. Joten näillä mennään!


9 kommenttia:

 1. Monesti kukkia ja niiden yksityiskohtia tarkastelee paremmin vasta tietsikan ruudulla.
  Amarylliksen väri on todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet täysin oikeassa. Ja jouluna on vielä monesti himmeä "tunnelmavalaistus" niin ei niitä yksityiskohtia niin näekään. Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Punaisen kuvaaminen ei ole helppoa, se on jotenkin nykykamera-automatiikalle ylivoimaisen vaikea tehtävä. Olet onnistunut tässä mahdottomassa tehtävässä, upea amaryllis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse asiassa käyttänyt muuta automatiikkaa kuin yhden pisteen automaattitarkennusta. Muuten ihan manuaalisäädöillä ja lisäsalamalla. Kokeilemalla ja kokeilemalla... viimein se valotuskin kohdalleen meni. Pieni terävöitys ja vinjentointi kuvanköäsittelyssä ja se on siinä:) Kiitos kommentista!

   Poista
  2. Näin arvelinkin, automatiikalla olisit ollut metsässä!

   Poista
 3. Amaryllikset on kyllä kaikessa komeudessaan aina yhtä viehättäviä.

  VastaaPoista
 4. Se tällainen kirkas punainen on aina vaikuttava:) Tervetuloa blogini lukijaksi ja kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 5. Minä olen ollut ihan ilman amarylliksiä koko joulun ajan. Nyt ihailen sinun amaryllistäsi. Hehkuvan kaunis.

  VastaaPoista
 6. Katselin tuossa että tulikohan pistettyä värikylläisyyttä vähän liiankin kanssa. No, ainakin riittää:) Kiitos kommentista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!