tiistai 29. tammikuuta 2013

Päivän kevennys

Julkaisin tämän kuvan joskus blogini alkuaikoina. Koska sen varmasti huomasi silloin hyvin harva, päätin ottaa nyt uusinnan, ettei tämä viehättävä otus vallan katoa arkiston kätköihin:) Kuvasin tämän olennon Korkeasaaren eläintarhassa muistaakseni vuonna 2007. Muistan joskus kuulleeni kansanviisauden, että joku on niin ruma, että se on oikeastaan kaunis:) Ehkäpä tähän tapaukseen tuo viisaus sopii hyvin.

Altaassa taitaa olla kuuma. Taitaa lämpölamppukin vielä taustalla olla? Huomaa kaksiosainen kieli! Asettui mokoma poseeraamaan minulle kuin tilauksesta ja sitten löikin kielen ulos. Oli hauskaa tätä kuvatessa:)


9 kommenttia:

 1. Pääse taas vaihteeks kommentoimaan. Luulin, että olet käynyt kuvaamassa mua salaa, mutta eihän tolla ollut silmälaseja. Muuten samankaltainen ulkomuodoltaan. Käyn aina välillä kuikulemassa täällä sun blogissa. Uudet kuvat näkyy, mutta siinä kaikki. Kommentointi ja herkut on puuttunut. No, näillä mennään.

  VastaaPoista
 2. Ei, kyllä yhdennäköisyys on liian erilainen :)). Mystinen homma miksi gagdetit yms. eivät ole näkyneet. Toivottavasti jatkossa toimivat ja näkyvät paremmin.

  VastaaPoista
 3. Lempeä katse, kiinnitin huomioni ensin silmään. Sanonta sopii tähän eläimeen, äkkiseltään jos vastaan tulisi, voisi pelästyä, vaikka ei pelottavalta tunnu näin kuvaa katsellen.

  VastaaPoista
 4. Kyllä Hän kaunis on! Tietää sen itsekin ja sen myös, kenen kuvattavaksi kannattaa asettua!

  VastaaPoista
 5. Onko tuo Iguaani... todella upea on väriltään. Olen samaa mieltä kuin aimarii, että kuvassa katse on lempeä ja vielä suloisesti kieltä näyttää. Pieni sisiliskokin osaa kesällä joskus säikäyttää, niin tuon tavatessa hengenahdistus tulsi, hieno kuvan olet saanut :)!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille mukavista kommenteista! Annele, hyvä kysymys. Mahdollisesti joko kyllä tai ei:)) Kyllä minulta sisiliskokuviakin muuten löytyy, mutta niitä en ole vielä ehtinyt vetämään tarpeeksi monta kertaa Photoshopin läpi. Toivotaan että tulevaisuudessa löydän niillekin "oikeat värit."Pistän nettiin... sitten joskus:)

  VastaaPoista
 7. Kyllä on upea eläin, suorastaan kaunis (vaikka en takapihalle toivoisi)!
  Kaikki tämä väritys ja yksityiskohdat. Lisäksi erittäin hieno kuva, tausta luo vähän sellaista mystistä vaikutelmaa!

  VastaaPoista
 8. Kyllä tätä kuvassa kjatsoo, mutta että tulisi lenkkipolulla vastaan .. hui :)
  On niin rumankaunis otus. Hyvä kuva sikstoiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan kommenteista! Minkähänlainen tällainen olisi lemmikinä, ei varmaan paljon yölamppuakaan tarvitsisi kun fosforinen suomuinen iho luo tunnelmavalaistuksen huoneeseen:))

   Poista

Kiitos kommentistasi!