tiistai 5. marraskuuta 2013

Päivän kuva (kuvatus)

Sen verran viitsin nokkaani ulos pistää että sain tämän otetuksi. Pienen ajomatkan aikanakin sai pelätä koko ajan, että autosta tulee äkkiä  myrskytuulessa lentokone. Sää oli suorastaan kammottava ja iltaa kohden se on pahentunut vaan. Nyt tuulee niin että katot paukkuu ja vettä tulee vielä enemmän kuin kuvaushetkellä. Valotkin välkkyvät niin kovasti, että ihme, että sain tämän ylipäätänsä tänne postatuksi. Nauttikaamme nyt sitten syksystä! =D

Kuva ei ole kaunis mutta realistinen se on. :)


7 kommenttia:

 1. Kyllä realistinen on mutta kyllä siitä kauneutta löytyy kun katsoo, ilma nyt vaan on tälläistä, hyvä siitäkin tehdä kuvia havaintona ja muistoksi, millainen sää on juuri nyt :)

  VastaaPoista
 2. Vettä tulee kuin saavista kaataen :) Kuva on kaunis ja realistinen.

  VastaaPoista
 3. Täytyi vähän pelata pidemmällä valotusajalla, että sai tuon sateen mukaan. Mutta totta on, että vettä todella tuli kovasti. Nyt on rauhoittunut sekä vesisade että kova tuuli. Kiitos kommenteista, Seija ja Sirpa.

  VastaaPoista
 4. Ihan kuin jonkin efektin olisit manipuloinnut kuvaan.;)
  Dramaattinen tunnelma.
  Ei surra, sateen jälkeen tulee pouta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Ilma oli juuri tuollainen kuvanottohetkellä, mutta kamera latistaa tunnelmaa, varsinkin kännykkäkamera. Järkkäriä en ikinä olisi voinut viedä tuolla ilmalla ulos. Onneksi pienellä kuvankäsittelyllä sain synkän tunnelman kuvaan takaisin! Kiitos kommentista Liplatus.

   Poista
 5. Ei tuosta kuvasta voi päätellä mitä suunnattomia vaikeuksia sinulla oli sään, auton ja kokokuvausretken kanssa.
  Sehän on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä se joskus on rumemmallakin ilmalla kuvia ottaa. Tuuli oli karmea ja vesisade myös. Ilmakin aika kylmä, mutta kuvassa se ei näy. :) Kiitos kommentista Orvokkki.

   Poista

Kiitos kommentistasi!