torstai 21. marraskuuta 2013

Joulunvaloa syksyyn! Osa 1

Kun tuo, ehkä monen mielestä jo loppumaton hautajaistunnelmissa rämpivä kesän muistelu-ikävöintisarja viimein päättyi, on aika kääntää lehteä ja aloittaa uusin ideoin puhtaalta pöydältä. Koska omintakeisille kuvasarjoille näyttää ainakin katsojamäärien perusteella olevan kysyntää, päätin jatkaa trendiä. Tästä alkaa uusi sarja, Joulunvaloa syksyyn! Tämä sarja keskittyy nyt joulun odotukseen, tunnelmiin ja valoon sen eri muodoissa. Valo onkin nyt tärkeää, koska meillähän täällä suomessa syksy jatkuu vielä pitkälle joulun jälkeenkin, tai ainakin syksyiset säät. :) Ei ihme, että moni masentuu hengiltä pelkästään vilkaistessaan ulos! No, ehkei nyt ihan sentään. :))

Sarjaan ilmestyy satunnaisesti jatko-osia ennakoimaton määrä. Tässä teemaan liittyen sarjan ensimmäinen osa: Jouluinen kuutio, joka toivottavasti levittää ympärilleen valoa vähän joka suuntaan. :)


16 kommenttia:

 1. Great varieties of the colors!
  Beautiful photo!

  VastaaPoista
 2. Sen verran räväkkä avaus, että mielenkiintoista nähdä minkälaisiin sfääreihin vielä päästään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sfääreihin ehkä tosiaan vielä päästään, ainakin jonkinlaisiin. :)) On sieltä lisää voimakkaasti muokattuja(kin) tulossa! Kiitos Pasi!

   Poista
 3. Valokuutioita tarvitaankin nyt, tämäkin päivä on ollut pimeä ja sateinen.
  Hieno kuva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä katsoin ensin, että voi kuinka hieno lumisade. Sitten ulkona totesin, että voi mikä räntäsade! :)) Mutta vielä on hieman valkoista maassa. Kiitos Sirpa!

   Poista
 4. Upea valontuoja ja kauniista taiten tehty kuva ♥

  VastaaPoista
 5. Kiva idis; edellisessä teemassa katsoit taakse, nyt eteenpäin.
  Kuutio täynnä valoa - hieno työ. Vaikka onhan pimeydelläkin puolensa, pidän siitä, että ulkona on pimeää, saa pitää valoja ja kynttilöitä.
  Odotan jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin. :) Pimeyttä ja valoa tässäkin tullaan yhdistelemään. Jatkoa seuraa lähitulevaisuudessa. :) Kiitos Orvokki!

   Poista
 6. Hieno oivallus ja toteutus, värien voimaa roppa kaupalla.
  3 D :nä olet tehnyt, kiinnostaa millä ohjelmalla teet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan pohjakonstruktio on tehty Moonlighting -julkaisijan ilmaisella Super Photo -ohjelmalla, mikä on sinänsä hyvin simppeli, mutta sillä saa hienoja efektejä helposti. Ohjelma on uusi ja ainakin Windows 8 kaupasta hankittavissa. Värejä on sen jälkeen hieman muuteltu "oikealla kuvankäsittelyohjelmalla" Tässä tapauksessa siihen riitti Picasa. :) Kiitos Liplatus! Jatkoa seuraa.

   Poista
  2. Minäkin joskus kokeilin tuota Super Photoa koneessani, jossa siis on Windows 8.1. (<ilmainen päivitys Windows 8-koneille) Mukava kuva ja kiinnostava uusi sarja.

   Poista
  3. 8.1 se käyttöjärjestelmä minullakin nykyisin on. :) Tuo näyttää olevan kyllä ihan mielenkiintoinen kuvaeditori, vaikka aika rajoittunut onkin :) Kiitos S. Willberg!

   Poista
  4. Kiitos tiedosta, otin ohjelman nimen talteen.:)

   Poista
 7. Upea kuva ja upeat värit, muttei siinä kesän muistelossa mitään pahaa. Kyllä se talvi valtaa meidät kuitenkin ja joulun jälkeen viskataan taas joulunpunaiset nurkkiin/nurkista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän toki, mutta jossain vaiheessa täytyy katsoa jo muuhunkin kuin menneeseen kesään, varsinkin näin joulun alla :)) Kiitos Anne- Riitta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!