keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kuu kiurusta kesään!

Tai tarkoitan, että kesästä on pitkä matka jouluun =DD Mutta ihan hyvä niin. Kaiken tämän harmaan ankeuden keskellä on hyvä jo alkaa pikkuhiljaa valmistautuminen jouluun noin niin kuin kuvienkin suhteen. Nyt on hyvä alkaa hakea sitä joulusävyä. Tässä peruskuva, joka ei oikeastaan esitä mitään....


...Mutta joulusävyisenä sekin alkaa purra:) Pitäisi saada vielä pukki porolaumoineen tuonne taivaalle. Ai niin, se lumikin pitäisi saada maahan. No, otetaan uusia kuvia. Eiköhän jouluun mennessä jonkinlaista tulosta ole jo näkyvissä:)10 kommenttia:

 1. Upeaa työtä.
  Kaunistuu kuva kokoajan siis, kiva.
  Alakuva onkin jo aavistuksen jouluinen...hiukan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän harjoittelua, ennen niitä varsinaisia joulukuvia :) Kiitos Seija.

   Poista
 2. Joku oikein kovasti jouluihminen saattaa kyllä nähdä tuolla taivaalla ne Petterin sarvien valot :)
  En oikein tiedä toivoisinko jo lunta, antaa jonkun muun päättää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne tontut ja joulupukit, jopa porotkin tuonne saisi jos oikein yrittäisi. Ongelma vain siinä ettei minulla ole tekijänoikeuksia jos menee joltain muulta lainaamaan nuo elementit kuvaan. Kun ei ole oikein itse tullut tuota joulupukin porovaljakkoa taivaalta bongattua. :) Kiitos Vikki.

   Poista
 3. Molemmat ovat kauniita kuvia!
  Alempi on kai vähän muokattu, näyttää kuin revontulet loimuaisivat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttuli. Kyllähän nuo molemmat on itse asiassa aika laillakin värisävyiltään muokattuja. Varsinkin alimman kuvan tunnelmaa ei taida oikein löytyä tästä maailmasta. No, kyllä ne revontuletkin tässä vielä joulunaikaan kuvissakin kirkastuu! Toivottavasti ainakin. Mutta pientä harjoittelua tässä ennen joulumuokkauksiin ryhtymistä. :)

   Poista
 4. Eihän sitä sitten tarvita kuin yksi hyvä miljöö- tms kuva, jota sävyttää eri vuodenaikoihin.. hih.
  Hyvin olet kuvaa muokannut. (Olisit laittanut vielä alkuperäisenkin näytille.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuperäinen oli jotenkin niin persoonaton, että tuli hävitettyä se aikoinaan kokonaan, en vielä silloin blokannutkaan, vaikka kuvia muualla näytillä olikin. Muokkaus pelasti tämän roskikselta:) Kiitos kommentista Orvokki.

   Poista
 5. Hienolla tavalla erilainen versio kuvasta. Vesi saa tässä mielestäni jotenkin hieman metallisen olomuodon(!), joka sopii tunnelmaan mainiosti.

  -Teemu
  Digikuvaaja.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teemu. Sovellan näitä efektejä joissain tulevissa joulukuvien muokkauksissa. Vaikka realistisuus onkin tällaisissa kyseenalainen, väreillä saavutettava tunnelma korvaa sen puutteen mielestäni hyvin:) Jatketaan harjoituksia!

   Poista

Kiitos kommentistasi!