torstai 29. lokakuuta 2015

Tuokiokuva kesältä - osa 5

Viime kesänä lehmiäkin vielä joskus matkansa varrella näki Saapa nähdä, kuinka kauan. Nykyisin hevonen on huomattavasti lehmää helpompi löytää.


10 kommenttia:

 1. Lehmällä uteliaan kiinnostunut katse ja rumat nuo korvamerkit.
  Varsinkaan lysykarjaa minä en ole nähnyt koko kesänä. Lehmät kyllä, kun kohalle sattuu. Ei auta, sano nauta, oli kerran kirjoituskilpailu.

  VastaaPoista
 2. Totta, lehmiä ei enää juurikaan näy laitumilla.

  Lehmien katse on lempeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, lempeähän se on eläinkin, useimmiten. :) Kiitos Minttuli.

   Poista
 3. Niin on viaton ilme.
  Suomessa en juuri lehmiä ole nähnyt… Näinpäs, kerran näin iiiison lauman valkoisia lehmiä, oli varmasti liki 30 tai 50, jossain Turuntien varrella. Mutta kun olin toisen kyydissä, niin ei voinut pyytää kiertäen palaamaan takaisin tai edes hetkeksi pysähtyä. Sveitsissä niitä on joka puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai on se lehmätilanne niin pahaksi pääkaupunkiseudulla mennyt. :)) No, kyllä niitä kuvattavaksi vielä hiukan Pohjoisemmassa riittää, vaikka harvinaisiksi ovat käyneet sielläkin. Kiitos Orvokki.

   Poista
 4. Meidän lehmämme lähtivät kohta 2 v. sitten ja lypsävät nyt toisessa navetassa. Ikkunastani saan katsella naapurin kauniita Ayshirelehmiä ja toisen naapurin Länsi-Suomen karjaa. On niitä onneksi vielä, mutta harvemmassa. Karjoja on vähemmän, mutta suurempia. Sitten näkeekin kerralla enemmän. (Taidankin laittaa blogiini kuvan "Marjan korvapäistä!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, oletkin sitten harvinaisessa asemassa. Pistähän tosiaan kuvia esille. :) Kiitos Nummentonkija.

   Poista
 5. Lehmät on niiiin ihania ja tämä kuva on hyvä. Lehmistä jos mistä tulee kesä mieleen (vallankin kun ne ovat ulkona kauniissa kesäsäässä =D).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!