torstai 8. lokakuuta 2015

Tuokiokuva kesältä - osa 2

Luontoa. Sitä itseään iltavalossa. Taustalla linnunlaulu (ja hyttysten ininä). Älä suotta kiinitä liikaa huomiota taustan kiviröykkiöön, joka näyttää Stohengen rakennussarjalta. Kesä taisi olla tässä kauneimmillaan. Siis se vähä, mitä sitä kaunista nyt oli, no, ollaan tyytyväisiä. :)


8 kommenttia:

 1. Tyytyväisiä ollaan ja on aihettakin. Tulihan sentään kaunis elokuu ja pitkä, lämmin syksy. Vieläkin aurinko paistaa viimeisiä viljoja puidessa, vaikka pakkasherra jo tänne eteläänkin ehti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Kauniita päiviä on vieläkin, vaikkakin kylmempi onkin. Kiitos Nummentonkija.

   Poista
 2. Mielummin itikan ininää kun kylmää, pimeää ja pakkasta. Talvi ei vaan ole mun juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun juttu ei taas ole se hirveä tammikuun loppuun saakka kestävä sadekausi, mikä on monesti meillä seurannut syksyn jälkeen. :) Lapsuudestani muistan kunnon lumiset kauniit talvet jolloin hiihdettiin metsässä ja laskettiin pulkalla mäkiä. Pakkastakin oli sen verran, ettei ihan nollakelin loskassa tarvinnut kävellä kuten nykyisin monesti. Sen sijaan kovista lumitöistä ei olisi niin väliä. :) Kiitos Harry.

   Poista
 3. Eihän nyt koko alkukesä ollut sateinen .. eikä niitä hyttysenininöitä ollut, taisinkohan nähdä edes yhtään hyttystä. Mutta ei kai ne kaupungissa viihdy :)
  Lapsuuden muistot tuppaa tiivistymään mukaviksi, satoi vain yöllä, päivät aurinkoista ja aina oltiin uimarannalla, talvella ei koskaan paleltu jne jne..
  Muistan, kun vielä villoin ei ollut enstex-haalareita, vaan vilaisia sukkahousuja ja muutakin villaa päällä, ja hieman kostea lumi pakkaantui jokapuolelle pallukoiksi, kun lumessa peuhattiin. Ei mitenkään mukava olotila, jos nyt ajattelee.
  On hyvä asua eteläsuomessa, kun toivon mukaan sadekausi alkaa vasta joulukuussa ja lumi tulee tammikuussa ja kevät tulee maaliskuussa... heh, utopiaako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyttysethän on välttämättömiä tai seuraavaksi sitten kuolee linnutkin nälkään. :) Itselläni loma tuolla Pohjois-Pohjanmaalla oli kyllä varsin sateinen. Itse toivoisin nyt kunnollista talvea, johon kuuluu kohtuullisesti lunta ja pakkasta ja joka myös alkaisi hyvissä ajoin ennen joulua. Loskakeli ei kovasti nappaisi ja jos ei tule lunta se tulee alas vesisateena :) Pirkanmaa alkaa olla jo vaaravyöhykkeessä sen "kunnollisen talven" suhteen, mutta sillä mennään mikä eteen on tulossa. Kiitos Orvokki.

   Poista
 4. Eilen telkkarissa oli "Strömsössä" kesäjuttuja...melkein tuli tippa linssiin! Vastahan se oli se minikesä ja seuraavaan on niin pitkä aika! No, onneksi kesäkuvia sentään on! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minikesähän se. No, toivotaan, että parempi onni ensi vuonna ja kyllä talvikin voi kaunis olla. :) Kiitos Tillariina.

   Poista

Kiitos kommentistasi!