lauantai 24. lokakuuta 2015

Talvi puskee päälle - Käännä kelloa ensi yönä!


Kelloja pitää taas ensi yönä siirtää tunnilla kesään päin - eli taaksepäin. Talviaikaan siirtyminen tapahtuu kello neljä aamulla. Laitahan siis herätyskello soimaan, että jaksat herätä neljältä siirtelemään kelloja! Kjäh kjäh! Tämähän tietenkin toimii vain, jos ympärilläsi on muitakin. Muuten kiusaaat vain itseäsi!

Oikein hyvää talvea siis kaikille! Se kun on kohta oikein virallisesti koittanut! Älkäähän laskeko pulkkamäkeä liian kovaa, älkää heitelkö lumipalloja ikkunoihin älkääkä syökö likaista lunta. ;)12 kommenttia:

 1. geweldig z,on oude klok.super.

  VastaaPoista
 2. Ou jee...käy jo kuntoilusta. Meillä noita kelloja riittää! Hyvää talviaikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tillariina! Toivottavasti ne nyt on jo kaikki käännetty. :))

   Poista
 3. Talvi puskee päälle, mutta melko hidas sen tulo on ollut tänä syksynä. Kellot on siirretty, vaikka niin tyhmän oloista tämmöinen siirtely on, mutta pakkohan se tehä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sitä esitetty tästä luopumistakin. Moneenkin kertaan, monena vuotena :) No, näillä nyt mennään. Kiitos, Aimarii.

   Poista
 4. Olin siellä viikonloppuleirillä, enkä tietenkään siirtänyt ajannäyttöä. Ja kun heräsin, ei ollut mitään vertailukohdetta mitä kello on, kas kun en muistanut, joskos kännyni vaihtaa ajan automaattisesti, Epäilin toki. Ja niinhän se oli oikeassa talviajassa - onneksi

  Älä ihmeessä vielä puskeuta talvea ja lunta. On vielä talvirenkaatkin vaihtamartta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan äkkiä vaihtamaan, niin kerkiää vielä pahimpien pakkasten edeltä pois. :) No, mistäpäs sitä tietää, vaikka sataisi vettä koko talven ja vielä seuraavan kesänkin! =D Kiitos Orvokki. Toivottavasti kellot on nyt saatu oikeaan aikaan. :)

   Poista
 5. Tuota sinun kelloasi oli varmaan aika vaikeaa siirtää, kun näyttää olevan lujasti pultattu seinään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta käännetty sitä silti on. Jos tarkasti katsot, kellohan itse asiassa on vinossa. Onkohan se jo käännetty talviaikaan =D. Kiitos Nummentonkija.

   Poista
 6. Voisi kääntää kellon ihan toisin päin, tämä oli nätti kello sitä ei ehkä kannata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tätä kelloa ehkä kannata. Ja ehkä ei pystykään, kun se on pultattu noin kovasti seinän kiinni. :)) Kiitos Mustis.

   Poista

Kiitos kommentistasi!