torstai 22. lokakuuta 2015

Tuokiokuva kesältä - osa 4

Eräänä viime kesän iltana kuvasin poikkeuksellisen värikkään iltaruskon. Tällainen se todella oli, värisävyjä ei ole säädelty. Se taisi olla niin, että jos illan taivas ruskottaa, seuraavana päivänä on kaunis sää. En kyllä muista, oliko. :)


16 kommenttia:

 1. Olen itsekin nähnyt joskus yhtä vaaleanpunaisen iltaruskon, kaunis! Minun rakas mummo vainaani sanoi aina että illan rusko on aamun pasko, eli huonoa säätä olisi tiedossa. Vaan omat empiiriset tutkimukset ovat osoittaneet ettei se kyllä ole pitänyt paikkaansa =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle taas opetettiin, että aamurusko olisi huonon sään merkki :) No, oli miten oli, en yhtään muista, millainen sää seuraavana päivänä oli. Minä vaan kuvasin. :)) Kiitos Katinka.

   Poista
 2. Ohoh, etten sanoisi. Mutta uskon kyllä tämän olevan totta.Väliin on meidänkin taivas lahden yllä ollut niiin punainen niin punainen. Mutta ennenkuin ehtii lähteä ulos, on se jo ohi ... tai sitten laiskuus on vaivannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aito on. Kaikesta huolimatta. :) Kiitos Orvokki.

   Poista
 3. Mielenkiintoista, katsoin eka että tuo on heijastus veden pinnasta (ylösalaisin käännettynä), mutta kait se on uskottava taivaaksi kun sinä kerran sanot. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän photoshoppaamalla saa tehtyä vaikka mitä, mutta näistä tällaisista erikoisuuksista otetuista kuvista menisi mielekkyys, jos niitä manipuloitaisiin. Joten kyllä se aito iltarusko on, ei vedenheijastus tai muuta värikikkailua. :) Kiitos Pasi.

   Poista
 4. Hienot on oleet värit taivahalla? Olikos seuraavana päivänä pouta vaiko myrsky?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä hyvä kysymys, ei tullut pantua merkille. :) Kiitos Wild Child.

   Poista
 5. Taivaalla voi olla mitä ihmeellisimpiä värejä.

  Upea taivas!
  Olen nähnyt, totta on nämä värit.


  Punotuksesta tulee mieleeni, että pakkastuisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla kesällä tuo, joten ehkä ei kovasti kuitenkaan yöksi pakastanut.:) Mutta hyvä huomio silti. Kiitos Liplatus.

   Poista
 6. jammer dat het meestal maar even duurt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!