torstai 19. syyskuuta 2013

Muistokukkia kesältä, osa 7

Jatkan edelleen tätä Muistokukkia kesälle -sarjaani, koska kesän hautajaiset ovat pitkät ja synkät. :D Toivottavasti kuitenkin syksy jatkuu yhtä kauniina kuin tähänkin asti. Joskus muistaakseni syksy on ollut niin synkkä, että kesän ikävöinti on jatkunut seuraavaan kevääseen saakka :))


10 kommenttia:

 1. Kaunis kukka ja miten onkaan upea tausta.
  Toivotaan, että syksy on kaunis vielä jatkossa, olis niin paljon tekemistä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat kukat. Harmittaa hyvästellä kesä!

  VastaaPoista
 3. Kauniisti olet kukan kuvannut!

  VastaaPoista
 4. Miten niin kesän hautajaiset on synkät.. :) Sehän haudataan kauniin väriloiston keskellä. Hmm. tosin tänään myös yhden hirmukovan ukkosjyrähdyksen saattelemana ja taivaan itkiessä. Mutta suru meni nopeesti ohi.
  Kaunis muistokukka kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille kommenteista. Tämän sarjan vakavuuteen kannattaa suhtautua pienellä varauksella. Niin teen itsekin. :) Ja mikäs Tässä on ollessa, myrskyssä ja vesisateessa ja kun se tästä vielä vähän edistyy, saadaan jo räntääkin! :))

  VastaaPoista
 6. Huh, kylläpä olet kuvannut valtavasti kukkia kesällä, ajatella jos tätä riittää ihan kevääseen asti! Olet kyllä ollut ovela, kun jätit näiden kukkakuvien julkaisun syksyyn siihen vaiheeseen kun kaikki muut bloggarit ovat jakaneet kaikki kukkakuvansa. Kukkaistyttöjen ja -poikien suosio on taattu! ;)

  VastaaPoista
 7. Hyvin oivallettu, juuri näin sen ajattelin:) vielä on muutama osa tulossa. Täytynee säästää joku kuva oikein kunnolla rumille säille, niin kaikki pääsevät mukaan tunnelmaan ja suremaan 😁 Kiitos Pasi kommentista

  VastaaPoista
 8. Kivaahan näitä katsella ja kuvailla myös. Siinä Pasi on väärässä, että kaikki on julkaistu. Kukkakuvia löytyy vaikka jokaiselle päivälle kevääseen asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sinulla varmaan riittää:) Itselläni ei sentään. Toisaalta mielekkyyden taso voisi hieman laskea, jos kevättalvelle oikeasti mentäisiin kesätunnelmissa. Tähän vuodenaikaan nämä sopivat mielestäni paremmin kuin hyvin! Kiitos Harry.

   Poista

Kiitos kommentistasi!