keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Muistokukkia kesälle, osa 2

Koska kesä alkaa olla miedosta auringon näkymisestä huolimatta jo hyvää vauhtia vainaa, otetaan taas sen muistoksi esille uudet rikkaruoh, tarkoitan... luonnon kukkaset. Edellinen muistokukka näyttää jo kuihtuvan hyvää vauhtia kun katsojamääriä katselee, eli häipyy unhoon samalla tavalla kuin tuo edesmennyt kesäkin.

Mutta ei se mitään, pitkien syyssateiden aikana meillä on hyvin aikaa muistella ja surra. Tässä uudet muistokukat viime kesälle ja kesältä. Olikos tämä nyt sitä angervoa, vai mitä? Kyllä se kuitenkin jo tähän aikaan kauniilta näyttää. Onneksi on kamerat olemassa!


12 kommenttia:

 1. Kiva on kesää muistella ja katsella näitä kukkasia, olisikohan tämä koiranputki :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankalampi homma jos koiranputki. Toivottavasti joku ongelmattomampi. Kiitos Sirpa!

   Poista
 2. Ei nyt kyllä angervoa taida ihan olla ;) kuva on kyllä kaunis ja niiiiin kesäinen ja juuri yritän päästä tästä kesän loppumisen aiheuttamasta alakulosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, oli se kesä silloin paljon kauniimpi kuin nyt:) Mutta onhan tässä kaunis ruska kohta tulossa. Kiitos Sarppu!

   Poista
 3. Vaikka kesä kalenterin mukaan loppui, niin kesäiset säät jatkuvat. Ehkäpä tulee kaunis ruska.
  Kukkasi ei angervolta näytä, taitaa olla vissiin koiranputki.
  Ainakin noita tykkään poimia maljakkoon leinikkien ja ailakkien ja metsäkurjenpolvien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo toinen ääni koiranputkelle:) Kohta hyvät neuvot tarpeen jos tuollaista kasvaa kesäpaikan pihassa! Täytyy ensi kesänä katsoa oikein Makro-objektiivin läpi =DD Kiitos aimarii!

   Poista
 4. Älä sinä, JPK, niin kovasti vielä tähän aikaan syksystä puhu! Kauniita, kuulaita päiviä piisaa. Tänäänkin oli ihan lämmintä ja aurinkoista. Rikkaruohoja ei ole olemassakaan, on vain kasveja! Monet puutarhakukat, joita me täällä kovasti kukkamaissamme vaalimme, ovat rikkaruohoja kotimaissaan, kun kasvavat liian innokkaasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Mutta olen huomannut että sopiva määrä provokatiivisuutta tekstissä tuo aika hyvin katselijoita =DD. Mutta ei täällä meidän maisemissa kyllä ole enää kesän helteistä tietoakaan. Aurinko yrittää paistaa surkeana pilvien välistä ja kolea tuuli puhaltaa masentuneeseen luontoon. Ja kyllähän meiltäkin täältä kotosuomesta niitä rikkaruohoja löytyy esim. lupiineista, jotka monin paikoin esim. pohjanmaalla vievät kaiken elintilan tien varsilta kauniilta omilta kukiltamme. Niitä tuskin millään maailman kolkalla pidetään vaalimisen arvoisena vaikka sinänsä kauniita ovatkin. Kiitos Nummentonkija!

   Poista
 5. Älä nyt ala suremaan, vielä on kesää jäljellä, onhan... onhan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, on vai? Toivottavasti on - on kai sitten... Se vain osaa näin syksyllä piiloutua niin hyvin! Kiitos Pasi!

   Poista
 6. Tunnisteissa oli huumori, varmaan siis ajattelen,että huumorina heitit ,että angervo :D
  Koiranputkee taitas olla sittenkin, mutta sehän on valtavan kaunis, luonnossa varsinkin ja joskus harvoin rohkenen ottaa maljakkoon.
  Koska pidän enemmin antaa niiden luonnossa kasvaa ♥

  VastaaPoista
 7. Tämä on vähän tällainen kieli poskessa tehty sarja, jota ei kannata ottaa turhan vakavasti:) Ja onhan tuo nyt aika lähellä sitä angervoakin:) Mutta toivottavasti ei ala leviämään kovin innokkaasti. tulee ongelmia jossain vaiheessa. Kiitos Seijastiina!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!