sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Tyttären uunottama

Sillä aikaa kun isukki yritti kuvata erilaisia luonnon ihmeellisyyksiä enemmän tai vähemmän kirjavalla menestyksellä, tuo 9-vuotias tuli ja näppäili muina miehinä tällaisen perhoskuvan tuosta noin vain ja jatkoi matkaansa. Kuudenkympin kameralla! Kuvaa ei ole edes käsitelty muuta kuin pienennetty. Taidan soutaa nyt järven selälle ja kipata koko oman kuvausarsenaalini laidan yli!


11 kommenttia:

 1. On kyllä todella kaunis kuva. Sieltä se tulee taitava luontokuvaaja.

  VastaaPoista
 2. Mä oon aina ollut sitä mieltä, ettei ne välineet, vaan taito!:) Hieno perhoskuva onkin!

  VastaaPoista
 3. Ysi vee on tietämättään taitava ja hänellä on kuvasilmää, jota ei liiat itsekrittiikit vielä paina. Upea kuva, jonka ottajan soisi jatkavan luontokuvaustaan.
  Eikä isän esimerkki ole mennyt hukkaan.

  VastaaPoista
 4. Täyden kympin laukaus! Itse olisin ottanut kymmenen kuvaa, eikä yksikään olisi ollut noin hieno.

  VastaaPoista
 5. Hieno! Mitä vanhemmat edellä, sitä pienemmät perässä vai miten se meni? Kokeileppa antaa järkkäri tyttärellesi päiväksi lainaan... :)

  VastaaPoista
 6. Hieno kuva ja taitava lapsi! Isän ei kannata masentua, ehkäpä saat lainata tuota kuudenkympin kameraa :)

  VastaaPoista
 7. Terveiset tyttärelle, todella hieno kuva, kannusta vaan jatkamaan!

  VastaaPoista
 8. Älä nyt soutelemaan lähde, kyllä se siitä;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille kaikille hauskoista ja mukavista kommenteista! Olin itse vielä siinä kuvaushetkellä skeptisenä, ettei tuollaisesta kulmastakaan voi tulla minkäänlaista kuvaa. Kyllä siinä vähän naama meni astetta kalpeammaksi kun näin millaisen kuvan tuolla muutaman kympin ritsalla hän sai:) No, harjoitukset jatkuu... molempien osalta:)

  VastaaPoista
 10. Hmmm... Pitäisköhän teidän vaihtaa kameroita? No, leikkiähän minä. Onnittelut tyttärelle hienosta perhoskuvasta. Lisää kuvia vaan kesää on vielä jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se vähän tuolla hetkellä tuntui. :) No, katsotaan nyt, jos tällaisia kuvia alkaa häneltä tulla kovin tiheään tahtiin saa järkkärillä heittää vaikka vesilintua:) Kiitos Harry.

   Poista

Kiitos kommentistasi!