sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Harvinainen menopeli

Kesälomalta eräästä autonäyttelystä bongattua. Tällaisia Fiat 500 -autoja ei takuulla ole maassamme, tai ehkä koko Euroopassa, tämän kuntoisena enää montaa. Erityisen mielenkiintoisena pidän noita takalamppujen suojuksia. Nehän ovat kuin lapsen kumisaappaiden pohjat kantoineen päivineen:)

Takapaksi tai oikeammin, edessähän se tavaratila näissä on, on sen verran pieni, että tässä yksilössä on viisas lisävaruste konepellin päällä.

Perusmallissa 13 hevosvoimaa ja huippunopeus 85km/h !!7 kommenttia:

 1. Hyvä bongaus! Näitä näkee nykyään niin harvoin, että aina kannattaa antaa kameran laulaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se alkaa näiden aika jo lopullisesti ohi olla. Niillä muutamilla museoissa olevilla ei paljoa sitten ajella. Vanha kunnon Kuplakin on käynyt jo tosi harvinaiseksi...

   Poista
 2. Nostalgia nostaa päätään, kun/jos tällaisen näkee, ja ilmiselvästi on rakas fiiu, kun on noin hyvässä kunnossa. Toi takabägi todistaa todellista huumoria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin näkee enää nykyään. Edellisen kerran näin muistaakseni 90-luvun alussa. Takabägi on tyylikäs:)

   Poista
 3. Armeijan aikana Johnny Forssellilla oli juuri tällainen Fiat-500 tanskalaisilla rekisterinumeroilla. Sillä mentiin iltaloman aikana kaupunkiin, joskus änkettin jopa 6-7 kaveria autoon ja menoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Toisaalta, armeijassahan se taisi olla ihan normaalin tuntuinen tilanne kun auton lavallekin pressun alle valtaisan tavaramäärän keskellekin pistettiin 50 sotilasta;) Ihmeesti se 13 hevosvoimaa riitti:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!