torstai 27. joulukuuta 2012

Lumia

Ja siihen aikaan kun tämä koira meille tuli, ei tiedetty Nokian Super-Hyper-Mega-Puhelin-Kamera-Lumiasta vielä yhtään mitään:) Miten sattuikin. Tai niinhän sitä sanotaan että nimi on enne...

Suhtauduin hieman skeptisesti ensin tuohon puhelin-Lumian kameraan, jota niin paljon joka paikassa hehkutettiin. Monet mainokset olivat todella yliampuvia. Kameraa verrattiin monesti järjestelmäkameraan ja väitettiin sen olevan hämäräkuvausominaisuuksiltaan jopa parempi. Nyt kun sen kamera on silti todettu parhaaksi puhelinkameraksi, niin olisihan tuo mukava, nimen omaan lisäkamerana, olla olemassa itselläkin. Mainonnalta toivoisi silti jonkinlaista suhteellisuuden tajua. Vertailu pokkareihin tuntuisi tuon kohdalla paljon realistisemmalta.

Mutta kaikki kunnia silti Nokian insinööreille. Hieno lopputulos ja varmasti moni kamerakuvaajakin on tyytyväinen. Jos tuosta löytyisi käsisäädöt olisin varma ostaja. Toisaalta, tarvitaanko niitä tällaisessa kamerassa?

Ja tässä sitten koirakuvaa hivenen liian suurella aukolla otettuna :))


4 kommenttia:

 1. Eipä lainkaan häpeile pokkarin edessä ja kuvaajastakin se on kiinni. Taitava kuvaaja ja hieno malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tosin kyllä on otettu Nikonin Järkkärillä. Pientä hämäystä tuossa kuvan tekstissä:)) Mutta malli on hieno ja kuvaajakin kehittyy koko ajan:) Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Känny ollu yli kakskymmentävuotta ja kuvia on tasan kolme. Sälli sai seiskakiloisen hauen, niin siitä otin kuvat ja lähetin kotijoukoille. Jäänyt jotenkin etäiseksi tuo kännylläkuvaaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilepa jossain vaiheessa tuota Nokian Lumian kameraa. Se on kyllä jotain sellaista, millaista ei kännyköistä yleensä löydä. Mutta onhan se aito kamera silti aina paras. Mutta täydennyksenä tuo olisi erinomainen! Kiitos kommentista!

   Poista

Kiitos kommentistasi!