lauantai 1. joulukuuta 2012

Se saapui... viimeinkin!

Saapuihan se, mutta huomattavasti vähempikin olisi riittänyt... Nimittäin talvi. Nyt lunta tuiskuttaa, pakkasta on liki 10 astetta ja hyytävä tuuli tuntuu puhaltavan ihan joka suunnasta.

Jotain dokumenttiakin perjantai-iltapäivältä. Aikaa tässä ei mennyt paljon, mutta silti tämän kuvan ottaminen oli todella kylmä juttu. Enempää en edes yrittänyt ottaa.

Onhan tuo silti sinänsä mukavaa, että maa sai viimeinkin vähän valkoista päälleen. Kun nyt vain pysyisi maassa vähän aikaa. Ilmeisesti pysyykin. Olisikin jo korkea aika. Tuuli sen sijaan saisi helpottaa vaikka ihan heti.

6 kommenttia:

 1. Meille riittäisi jo lumen tulo, niin reippaasti sitä saatiin.

  Iloista pikkujoulua!

  VastaaPoista
 2. Ilman talvea ei olisi kesää, hyvä että siellä etelässäkin talvi voi hyvin.

  VastaaPoista
 3. Meillä ei lunta ole vielä satanut muutamaa hiutaletta enempää. Mutta kyllä sitä huomenna tännekin tulee, toivottavasti. Onneksi kuura valkaisee maata, niin ei ihan synkkää enää ole.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Ainkin vielä on maa valkoisena, vaikka tuuli jo helpottanut onkin.

  VastaaPoista
 5. Vastavierailulla blogissasi :) Sinnekkö ne kaikki lumet nyt tulivatkin, kun tänne pohjanmaan rannikolle ei tullut kun hippusia. Toivottavasti vielä saadaan lisää, että pääsee hiihtelemään.

  VastaaPoista
 6. Tännehän ne tulivat, oikein kunnolla, todella. Vielä pari päivää sitten pakkastakin oli yli 20. Nyt laskenut n. 10 asteeseen. Ja edelleen on paksusti lunta maassa. Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!