torstai 30. huhtikuuta 2015

Kevään kunniaksi! - eräänlainen ilmailusarja, osa 3

Sarja jatkuu. Tällä kertaa katsomme tällaista ilmaliitelijää. Olisiko sinusta mukavaa kohota ihmisten ulottumattomiin ja palata sieltä vasta seuraavan sateen koittaessa. No, jos ei päätä palele huimaa, niin mikä ettei. Tuoltahan saattaisi muuten olla mukava napsia lintukuvia kun pääsisi ihan lentokorkeudelle! =D


Jostain tekniikan lehdestä luin joskus, että tulevaisuudessa matkustajalentokoneet ovat täysin läpinäkyviä ja maisemia voi siten ihailla ihan vapaasti. - Armoa, arvon suunnittelijat! Näköesteet kyllä häipyvät, mutta niin häipyy se turvallisuuden tunnekin. Se vähäkin mitä on vielä jäljellä.. Ja vielä yksi pointti: Miten täytisesti me lentokonekuvaajat niitä enää sen jälkeen kuvataan! Haamusuodattimien kanssa ilmeisesti! 

=DD

12 kommenttia:

 1. Ei olis minusta, poden korkeanpaikan kammoa :(
  Keljuttaa joskus kyllä, kun haluaisin aina uutta kokeilla, mutta ei voi mitään.
  Hyvä kuva.
  Hauskaa Vappua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi minustakaan tuohon. Huimasi jo pelkkä kuvan ottaminenkin! Kiitos Seijastiina.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos samoin Kirsti, vielä näin jälkeenpäinkin! :))

   Poista
 3. Oletko itse liidellyt tuolleen varjon kanssa?
  Minä en ole, enkä rohkenekaan.
  Hyvää vappua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaankaan ole, ei minusta tuollaiseen olisi. :)) Hyvä kun kuvan pystyi ottamaan kun huimasi sekin. :)) Huonoja ominaisuuksia tietenkin tällaiselle ilmailukuvaajalle, mutta ei voi mitään. Kiitos Aimarii ja hyvää vappua sinnekin vielä näin jälkeenkin päin. :)

   Poista
 4. Hauska kuva! Minua ei kyllä kovin helpolla saa tuollaisen varjon kanssa hyppäämään... pakon edessä kyllä...
  Mutta heitit kyllä aika hyvän "porkkanan" voisihan siinä matkalla sitten kuvata maisemia... jos uskaltaa silmiä avata ;)
  Oikein hauskaa Vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin menisin vasta pakon edessä. :) Vaikka tuo kuvausmahdollisuus houkuttelisi kyllä minuakin. Kuva kurkiaurasta ihan viereltä otettuna tai peräti noiden siipien kanssa lauman jäsenenä. :)) Olisihan tuo metkaa. Ja hyvää vappua sinnekin näin jälkeenpäin, vaikka sitten jo ensi vuodelle ennakkoon. :)) Kiitos Jaana Koo.

   Poista
 5. Takapiha nousee yli 600 metrin korkeuteen, tuvallinen korkeus.
  Kummallisesti tulee kuitenkin hiki kavutessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin totta, komeat maisemat eräillä, kesä ja kärpäset kaikilla. :)) Pistähän joskus blogiisi kuva siitä takapihastasi, olisi ihan mukava.. Ja kiitos Ari kommentista.

   Poista
 6. Tuohon en menisi, joku raja sentään :)
  Tulevaisuuden lentokoneet? - njaa, enpä taida olla näkemässä / kokemassa läpinäkyviä koneita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tuollaista se kai sitten on lentäminen tulevaisuuden matkustajakoneessakin! Joskus oli juttua että voisi toteutua jo lähivuosina... Karmiva idea. Toivotaan, ettei kukaan olisi näkemässä niitä läpinäkyviä lentokoneita. :)) Kiitos kommentista Orvokki.

   Poista

Kiitos kommentistasi!