torstai 11. huhtikuuta 2013

EI OPI

Klikkaa kuva täyteen kokoonsa ja katso miten hauska rekisteritunnus on koneella: EI-OPI :))

Eikä muuten opikaan. Rajaus meni nimittäin pieleen :(  Oli liian pitkä putki kameran nokalla kun tämä puski melkein suuhun.


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä lentoyhtiö alkaa olla aika hyvin edustettuna blogissani:)

   Poista
 2. Ettei sinulla vaan olisi kyseenalaista mainossopimusta Ryanairin kanssa? Ryanair muuten mainostaa lennoillaan, että heidän lennot ovat aina ajassa ja eikä heidän matkustajilta katoa matkalaukkuja. Parin kerran perusteella näyttäisi siltä, että ne taidot he ainakin osaavat. Siinä olisi Finnairillakin opettelemista. :) Rajauksen pieleen meno ei tässä tapauksessa juurikaan haittaa, sillä kone on esimerkillisesti muuten aseteltu ruutuun ja kuva on skarppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Ei ole sopimusta RyanAirin kanssa mutta kiitos vinkistä! Täytynee harkita asiaa:) Itseäni harmitti alkuun tuo rajaushomma, mutta oikein kiva kuulla jos se kuitenkin sinun silmiin toimii. :)

   Täytynee jo pikku hiljaa yrittää saada haaviin muidenkin lentoyhtiöiden koneita, muuten tässä rupeaa muutkin epäilemään :D

   Poista
 3. Hyvin epäillyttävää.
  Hyvä että kerroit tuon rekkarin, sillä en minä sitä kuvasta löytänyt.
  Vaikka jotkut sanoo, että tällaiset jutut on enteellisiä (kuten 13. kerros jne) niin se ei kai kuitenkaan tässä koneessa pidä paikkaansa (toivotaan ainakin).
  Hieno kuva.

  VastaaPoista
 4. Tämähän on tosi fiini, lentskarikuva, mitäs sitä pienistä, jos vähän tullee rajausvieheitä ;)

  VastaaPoista
 5. On hauska rekkari koneella, en kyllä minäkään olisi osannut tuota katsoa.
  Kuvahan on vallan hieno, ei muuta kuin lisää koneiden kuvia!

  VastaaPoista
 6. Ei kuitenkaan hampaita mennyt kun suuhun tunki? Millä putkella tuota suihkaria kuvailit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan 70-300-millisellä Tamronilla. Mutta tuo 70-milliäkin oli liikaa tässä tapauksessa. Tampere-Pirkkalan kentän kiitoradan molemmissa päissä on hyvät kuvauspaikat, joissa pääsee todella lähelle.

   Oikein paljon kiitoksia kaikille kommentoineille. Sen verran huomasin, että koneen rekkari onkin todennäköisesti EI-DPI, mutta välittyy se sanoma silläkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!