keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Ideapark

Lauantaina iltapuoleen tuli vielä käytyä Lempäälässä Ideaparkissa. Tässä kännykkä panorointia. Onhan tuo valtava ja liikkeitäkin sen sisällä hervoton määrä. Se on maamme kolmanneksi suurin kauppakeskus Itiksen ja Sellon jälkeen. Illalla sattui olemaan vielä varsin hieno ilotulituskin jouluajan alkamisen kunniaksi, mutta koska järeämpää kuvauskalustoa ei mukana ollut, sen kuvaaminen jäi tekemättä.

Keskisen Kyläkauppa Tuurissa taitaa olla suurin piirtein samankokoinen, mutta siellä tämänkokoisessa tilassa on vain yksi kauppa. :)

10 kommenttia:

 1. Kävin tuolla viime kesänä katselemassa tynnyrisaunoja. Sisällä tuli jotenkin sellainen turtumus kaikkeen ettei oikein viitsinyt edes katsella vaan kulki siellä kaiken ihmismäärän mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä voi käydä kun käytävillä noita kilometrejä riittää. :) Kiitos Vikki.

   Poista
 2. Tuonne mun tyttäret tahtois alvariinsa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttäriä itsekin kävin hakemassa sieltä pois. Saivat vapaaliput Fun Parkiin:) Kiitos Tillariina.

   Poista
 3. Siis saman katon alta kaikki...periaatteella.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jos vain kävellä jaksaa, mikä ei ole tuolla se aivan itsestään selvyys:)) Itse siinä kyllä tuli käveltyä tuo päästä päähän kahdesti, mikä vastaa jo lähes hyvää iltalenkkiä.:) Kiitos Sirpa.

   Poista
 4. Ei näytä järin kauniilta eikä houkuttavalta ainakaan ulkoapäin tuo rakennusmiljöö..
  Tunnustan, olin viikolla elämäni toisen kerran Sellossa, vaikka matkaa on alle 20 kilsaa. Ei juuri tule käytyä kun lähempänä on pari pienempää ostaria - täällä kun on mistä valita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on silti ihan näkemisen arvoinen kyllä. Onhan noissa se etu, että lähes kaikenlaiset liikkeet löytyy saman katon alta, vaikka etäisyyttä tolkuttomasti onkin. Ja tunnelma on silti hieman levollisempi kuin ihan pääkaupunkiseudulla. Mutta kyllähän nuo käynnit itsellänikin rajoittuu pariin kolmeen kertaan vuodessa. Kiitos Kommentista, Orvokki.

   Poista
 5. Jo vain on upea panoraama sinulla taas.
  Hetken aikaa, niin tulin taas kuvia selailee :)
  Tuolla en ole käynyt ikkään.
  Joulun alla toiseen suureen liikkeeseen, eli Keskiselle Tuuriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seijastiina. Tuossa on tosi voimakas tuo laajakulma, muuten ei millään mahtuisi kuvaan. Keskinen ei hopealle jää. Onnea vaan kauppareissuun. Tiedän, että näin joulun alla siellä on kunnon tungos. :))

   Poista

Kiitos kommentistasi!