torstai 11. elokuuta 2016

Kakea katsomassa!

Kesäisellä kirkonkuvausreissulla törmäsin Kakeen ja täytyihän sitä käydä morjestamassa.

Tästä kulmasta näin Kaken ensimmäisen kerran. Täytyy tunnustaa, että ensimmäisellä kerralla ajoin kiireessä myös Kaken ohi, mutta sitten tuli mieleen, että Kakesta voisi saada kuvia, joten palasin takaisin. Mennään katsomaan!

komea Kake, vai mitä? Linjakaskin kuin mikä, vaikka ikä varmasti jo painaa. Ilmeisesti kuitenkin Kaken mieli tekisi kovasti takaisin taivaalle. Samoin kuin silloin ennen, kun taivaalla lenteli seurana muitakin Kakeja.

Meillä ilmavoimissahan oli näitä Kakeja aika paljonkin aikoinaan. Lisätietoa saat halutessasi lukaisemalla tästä blogista kuvareportaasin "Käynti Keski-Suomen ilmailumuseossa". Museossa tosin Kake kantaa aatelisnimeä "Kreivi von Rosen, mutta ei kai se niin tarkkaa ole. ;)  Em. sivulle kehotan muutenkin siirtymään, koska tämä postaus on pelkkää viisastelua ja epämääräisistä ilmansuunnista kiireessä otettuja vastavalokuvia. ;)

Kakella on ollut kova ruokahalu, joten tuo "vaara" -teksti on varmasti ollut ihan tarpeen. Eihän se nyt käy, että Kake olisi alkupaloiksi hotkaissut kuljettajan uumeniinsa jo ennen lähtöä. Nykyisin ruokahalu lienee kuitenkin oleellisesti pienempi, ainakin tällä Kakella. :)

Ehkä tässäkin päässä pitäisi tasapuolisuuden nimissä olla samanlainen "vaara" -kyltti. Täällä jos missä. Kake on ollut voimakas loistonsa päivinä ja pakokaasuja haistelemaan ei siinä ole paljoa kannattanut kenenkään mennä. :)

Kiva kuvauspäivä! Sain kuvata kaksi kirkkoa ja yhden Kaken. Vosihan sitä päivän saalis huonompikin olla. :)


2 kommenttia:

 1. Kyllä on linjakas ja komea Kake.
  Sillähän on pistin keulalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, ei muuta kuin käristemakkarat pistimeen ja yliäänennopeudella taipaleelle niitä käristämään. :)). Kiitos Liplatus.

   Poista

Kiitos kommentistasi!