sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Etana, etana, näytä sarves...

...onko edes joskus pouta!

Näiden jatkuvien epävakaisten säiden tähden sitä jo pistää toivonsa näinkin pienen etanan ennustukseen. Sarvilla ei taida tosin tänä kesänä olla kuin kaksi merkitystä: Sarvet piilossa on kylmä ja sataa ja sarvet pystyssä on vielä kylmempi ja sataa oikein kunnolla!

Päivitys: Tämä postaus ehkä kannatti, sillä nyt on illan kuluessa jo näkynyt jopa aurinkoa ja sinistä taivasta!


8 kommenttia:

 1. Etanallakin mennyt ennustustaito sekaisin, kun aina vaan sataa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä epävarmuutta havaittavissa:) Kiitos Sirpa.

   Poista
 2. Asut väärällä paikkakunnalla. Eihän nyt joka päivä ole satanut... eihän. Rannikkoilmasto pitää täällä huolen, että väliin on kuivaakin meillä. Mutta en suurin surminkaan alkaisi etanaa tuijottaa ennustuksen vuoksi, jo vilkaisukin inhoittaa... heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se nyt ihan joka päivä, tai ainakaan joka tunti, mutta joka tapauksessa ilmat ovat olleet koko ajan sen verran hyytävät, että jatkuvasti tarvitsee päällystakkia jos ulos eksyy. :)) Kiitos Orvokki.

   PS. Tuo etana oli ihan kesy, pidin sitä itsekin kädessä jonkin aikaa kun yritin nähdä hyvin tarkkaan sen lähipäivien sääennusteen. :))

   Poista
 3. Niljake ennustaa sataa tai kaks sataa ;) Paranisko jos uhkailis, että joudut niljake paistinpannulle ja syötän sut naapurin koiralle jos kelit ei ala parantua?( Myös joku Pierre käy. Syövät huhujen mukaan noita ihan kilo kaupalla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä "kahta sataa" tuo näyttää tosiaan ennustavan. Ja hyvin on paikkansa pitänytkin. Eipä noin pienessä etanassa taitaisi paljonkaan syötävää olla, joten turhaa ehkä paistinpannullakin uhkaileminen =D Kiitos Harry.

   Poista
 4. Eikait tämä vaan ole se tappajaetana...;-)

  Taitavat etanat olla mielissään luonnon märkyydestä, kunhan eivät vaan huku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noin pienestä tainut paljon tappajaetanaksi olla. :)) Kiitos Liplatus.

   Poista

Kiitos kommentistasi!