sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kukkia sateeseen

Kukkia sateeseen. Tai onhan siellä sentään hiukan aurinkokin jo näyttäytynyt. Tässä vielä kukkaa sunnuntain kunniaksi. Ja miksei juhannuksenkin, joka muuten ainakin Helsingin Kaisaniemestä mitattuna oli kuulema kylmin 30 vuoteen. No, kohta ne päivät taas lyhenevät ja on ihan kunnolla kylmä!


15 kommenttia:

 1. Kaunis ja herkkä kukkakuva.
  Mukavaa sunnuntaita, vaikkakin viileän oloista.

  VastaaPoista
 2. Upean herkkä otos! Kesä alkaa 30.6. kun mun kesäloma alkaa, näin on sovittu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tillariina! Toivottavasti tosiaan kesä alkaisi ja vähän lämpimämpänä kuin tähän asti.:)

   Poista
 3. Tauluksi-ainesta. Tosi kaunis kuva.
  Ei täällä (Espoossa) satanut aattoiltana, mutta oli kylmää. Ja eilinen päivä oli aurinkoinen ja tuulinen. Eli vaatetuskysymys koko juhannus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki! Totta, että vaatetuskysymyshän tuo. Tietysti jos nyt ihan toppatakiksi menee juhannuksena, niin ehkä ei olisi niin väliä.:) Ja onhan se rakeitakin satanut tässä monin paikoin ihan muuallakin kuin lapissa.

   Poista
 4. En tiedä tuliko eka kommentti perille. Bloggeri herjas jollain virheellä. Jos tuli niin poista tämä viesti. Eli, komea kukkakuva taustoineen. Jos nämä kelit jatkuu tälläisina niin joulukuusia tässä täytyy alkaa kuvailemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harry! Ei tullut minulle asti perille kuin tämä kommentti, joten säilytän tämän:) Bloggeri herjaa minullakin monesti jollain virhesanomalla, epäilen, että serveri on ylikuormitettu. Saapa nähdä, saako tässä tosiaan jo kohta ottaa joulukuusen esille kun talvitunnelma on ulkona parempi kuin viime talvena ikinä! =D

   Poista
 5. Sateen jälkeen kukat ovat kauneimmillaan. Harmittavan harvoin vaan itsellä on motivaatiota lähteä kuvaamaan pisarakukkakuvia. Pitääpä nyt ryhdistäytyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Tätä ei tosin ole kuvattu sateen jälkeen eikä sen aikanakaan kun saa koko ajan pelätä, että tekniikka kastuu :)) Mutta sadekuvat on parhaimmillaan tosi kauniita. Täytyypä itsekin paneutua aiheeseen, jos kesän mittaan tätä sadetta enemmänkin riittää. :)

   Poista
 6. Sievä kukka, mutta mikä, kun en tunnista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!