maanantai 4. helmikuuta 2013

Väritöntä talvea

Vähässä ovat värit, mutta kyllä näistä tarjolla olevistakin onneksi kauniita sävyjä löytyy. Varsinkin silloin, kun aurinko paistaa:)


8 kommenttia:

 1. Kauniisti huurteiset koivut ja jotenkin ihanan pehmeä auringonvalo!

  VastaaPoista
 2. Jos on vähissä niin sitäkin kauniimmat. Minä pidän tästä värimaailmasta. Kuinkahan sitä osaa ollakkaan kun tulee kaikenmaailman kirkkaat värit.

  VastaaPoista
 3. Mikä voisi olla kauniimpaa kuin valkoinen lumi. Ei tänne sopisikaan mitkään kirkkaat värit (mitä nyt ulkoulutamineet, mutta ne onkin liikkuvaa väriä).
  Kuvasi on taiten otettu ja taiten häivytetty.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Tämä kohde tuli ihan sattumalta eteen ja ihan tienvarrelta. Koivuhan on kaunis niin kesällä kuin talvellakin. Nyt vain sattui olemaan vielä hyvä lumikuorrutus päällä:)

  VastaaPoista
 5. Hento ote tässä kuvassa. hieno

  VastaaPoista
 6. Kauniin valoisa kuva :) ja vaikka talviset puut, niin sellaista lämpöä hehkuva pehmyt kuva.
  Kyllä tänään harmitti kun päivällä paistoi todella upeasti aurinko ja olisi saanut ihanan valoisia kuvia vihdoinkin, niin eiku töissä piti vaan olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla vapaapäivä. Ai aurinko paistoi? Eipä tullut paljon edes katsottua ulos. Meni kuvien käsittelyssä lähes puoli päivää:) Tarkkaa hommaa. Mutta täytyy taas lähteä ulkoiluttamaan kameraa sopivan hetken tullen. Totta se on että nyt on kohta mahtavat kuvausilmat! Kiitos kommentista!

   Poista

Kiitos kommentistasi!