keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Arkienkeleitä

Viime kesänä tuli käveltyä hieman Kalevankankaan hautausmaalla. Tarkoitus oli alunperin metsästää tunnettujen henkilöiden hautoja, mutta kun niitä ei juuri valtavalta hautausmaalta löytynyt, niin pongasin muutaman hautakiven päällä olleen enkelipatsaan. Käsittelin kuvia hieman vanhahenkisiksi.

8 kommenttia:

 1. Tosi hienot enkelit. Tuo kuvien vanhentaminen on just hyvä :)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tuo vanhennus toimii. Kun vain pitää huolen siitä, ettei siellä takana häämötä joku nykyajan auto, roskapönttö tms. Kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 3. Tämmöiset enkelikuvat jakaa mielipiteitä. Jotkut pitävät epäsopivana hautausmaalla kuvaamista ja näitä enkelipatsaita. Täällä bloggerissakin on huomannut "eräiden" olevan tätä mieltä. Itse olen kuvannut hautausmaan enkeleitä ja aikasemmissa postauksissa joitakin julkaissut. Itse tykkään tämmöisistä kuvista ja en pidä aihetta mitenkään epäsopivana. Hienot kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidehan jakaa monestikin mielipiteitä:) Onhan se hyvä että kuva vaikuttaa. Mihinkähän tuo enkelipatsas-vastaisuus mahtaa sitten perustua, olisi jännä tietää... en ole koskaan tullut edes ajatelleeksi. Mutta kiitos kommentista!

   Poista
 4. En ole kuullut että olisi hautausmaakuvausvastaisuutta, mutta ehkä en ole jutustellut sellaisten ihmisten kanssa. Itse otan kuvia jos on kamera mukana hautuumalla..
  En muista että missään olisin nähnyt noin useita enkeleitä. Kauniit kuvat teitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpahan tuokin nyt tiedossa jos joskus ilmenee. Mutta tosiaan, perusteet olisi kiva tietää. Kiitos kommentista.

   Poista
 5. Tuttu paikka, mihin suuret puut tuovat aivan oman tunnelmansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin pieni se maailma on:) Totta, paljon on suuria puita. Voisi sanoa, että tunnelmallinen hautausmaa, vaikka niin iso onkin. Kiitos kommentista.

   Poista

Kiitos kommentistasi!