lauantai 16. helmikuuta 2013

Talven surkeus - kesän kauneus

Kuumeisena yritän tässä jotain  nopeasti näpytellä. Olen tullut viime päivien aikana siihen tulokseen, että meillä valokuvaajilla on talvi vain sen vuoksi, että osaisimme arvostaa kesää! Todisteena tälle nämä kaksi valokuvaa. Ylempi on isän järkkärillä ottama kuva talvisesta Tampereesta, ja alempi tyttären halvalla Samsungin kännykällä ottama kuva kesäisestä Pelisalmesta Kangasalla. Kumpaa kuvaa sinä olisit mieluummin ottamassa?9 kommenttia:

 1. Lumikuva on vaan niin tumma, muuten vois olla nätti. Onhan kesässä väriä, mutta ei talvikuvatkaan pahoja oo. Sitä ei vaan tule mentyä kuvaamaan kun on vielä (aina) niin harmaan ankeeta. Mutta ventta kun aurinko alkaa paistaa niin avot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuva on itse asiassa just yhtä tumma kuin oli todellinen tilanne:)) Ajattelin etten nyt muokkaa yhtään valoisammaksi kun valoa ei oikeasti ole. Ja tuo on vielä keskellä päivää otettu... Talven riemua. Talvella voisi kuvata ehkä kaikki luontokuvat mustavalkoisina eikä huomaisi mitään eroa värilliseen. Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Paranemisia, joo ei ole tämä talvi paljon kuvaajia hellinyt. Olen odottanut ja odottanut sitä aurinkoa, mutta eipä tunnu näkyvän, nyt olen lomalla ja olisi aikaa kuvailla, mutta mutta.....keli ei viehätä. Koitapa parantua, jos se aurinko vaikka pilkistäisi.

  VastaaPoista
 3. Äläs nyt, pistetään kuumeen piikkiin moinen ;) Eihän noita voi verrata, et sinä kesällä saa talvisia tunnelmia eikä päin vastoin. Eikä talvi ole mustavalkoinen... piristyhän nyt =DD

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuo kesä olis mukavampi:)Mulla on kurkku ollu kipeä ja nyt sitten yskittää:/ Paranemisia sulle:)

  VastaaPoista
 5. Minä olen kesäihminen, aina oon ollut ja kai aina tulen olemaan. Talvi on pakollinen valitettava välivaihe, joka on vaan kärsittävä ja näin helmikuussa alan olla aika täys tuota lunta ja pimeyttä. Kesä, kesä on ainoa vaihtoehto kysymykseesi! :) Paranemisia!

  VastaaPoista
 6. Totta, harvassa ovat ne päivät jolloin talvi näyttää kameralle parhaan puolensa. ..mutta sitten kun se aurinkoinen ja kipakka pakkaskausi koittaa, niin maisema vetää vertoja jopa kesäkuville.

  VastaaPoista
 7. Todellinen flunssa aalto on näköjään meneillään. Itselläni tämä on jo kolmas kuumeinen päivä ja olo vain huononee. Kuume hipoo 38.5 :(
  Eilen oli tosin pakollinen metsässä käynti koska ruokintapaikalla alkoi olemaan ruuat loppu, muuten ole vaan maannut sängyssä. Toivotaan että paranet nopeasti!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille mukavista kommenteista. Ne lämmittävät kovasti varsinkin nyt kun näyttää taas olevan kuume yöksi nousemassa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!