maanantai 4. helmikuuta 2013

Päivän kevennys

Tervetuloa, ole kuin kotonas! - luki jossain kunnanrajalla. Nivalassa taas toivotetaan muukalaiset tervetulleiksi hyvin eksentrisellä tavalla. Tämähän on se kunta, joka jonkin tässä taannoin tehdyn tutkimuksen mukaan oli maamme väkivaltaisin:)) Anteeksi, ei saisi nauraa:) Onkohan nämä tykit omia vai vieraita varten:)

Muistetaan, että kyseessä on Päivän kevennys:))  Lisävalaistusta ja faktaa asiaan saa esim. tästä.

2 kommenttia:

  1. En ole käynyt ja tuon kuvan perusteella taitaa jäädä käymättä. Hyvä päivän kevennys.

    VastaaPoista
  2. Kyllä Nivalassa käydä kannattaa. Olen ollut siellä kahtena kesänä kapinaviikoilla (oho, mikä nimi taas) Kaksiviikkoinen kesätapahtuma. Ilmaista ruokaa saa useammastakin soppakanuunasta, ilmaisia kuumia makkaroita, ilmaista jäätelöä, kaupat auki puoleen yöhön, hintakapina-tarjouksia, tasokkaita konsertteja, tivoli, markkinatori, kuumailmapallolennätystä, valokuvanäyttelyitä, ilmainen pääsy Kallio-museoon, ilmainen pääsy näkötorniin, sotilassoittokunta, ym. ym. Ja sitten se merkillisin havainto: kukaan ei ollut juovuksissa (ei ainakaan sattunut silmään).

    Tulipa mainosta. On se ihan ok paikka. Tuon tilastopiikin on aiheuttanut pieni yksittäinen "rytinäryhmä", mutta siitä on hauska laskea leikkiä, varsinkin noiden tykkien äärellä:))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!