maanantai 11. maaliskuuta 2013

Päivän kevennys

Ennen vanhaan ihmiset menivät sunnuntaisin kirkkoon. Nykyisin ihmiset menevät sunnuntaisin kauppoihin. Nyt näihin"elintasotemppeleihin" on alkanut ilmestyä sunnuntaikävijöitä varten kirkkomaisia piirteitä. Tässä erään Prisman "kellotapuli". 7 kommenttia:

 1. Näin siinä on meinannut itsellekkin käydä,että sunnuntai on kauppapäivä.. Se on useimmiten ainoa päivä viikosta jolloin tämä kahden hengen "perhe" edes ehtii yhtä aikaa kauppareissulle. Monella nykyihmisellä elämä saattaa olla aikamoista kiitämistä, jotta sitä pysyy kiinni leivänkannikassa ja haluaa mahdollisuuden toteuttaa joitain haaveitakin elämässä. Töitä on tehtävä ja arki pyöritettävä. Jospa sitä jonain päivänä sitten pääsisi asettumaan :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä joo, kellotapulihan se siinä. Ei ole tullut katseltua tarkemmin. Lähin prisma meiltä on 80 km päässä johtuskohan siitä:))

  VastaaPoista
 3. Joo... sunnuntain 'pörssin-kevennys-paikkoja' on vähän siellä täällä.
  Humoori ei maksa mitään - viljelkäämme sitä...

  VastaaPoista
 4. Totta, hyvä havainto.

  Itse en mene suurin surminkaan sunnuntaisin noihin ostomarketteihin, mutta kaipa sen takia, kun voin arkipäivisin käydä, jos tarve vaatii.

  VastaaPoista
 5. Hieno bongaus, on vähän outoa!
  En suosi sunnuntauaukioloja, ehtii sitä muulloinkin ostoksensa tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoahan se, mutta tällaisia "kirkkomaisia" piirteitä kyllä löytyy monestakin kaupasta. Tietäisin tämän lisäksi muutaman muunkin esimerkin:) Tässä kuitenkin ajatus pisimmälle vietynä. Kiitos kommentista!

   Poista

Kiitos kommentistasi!