perjantai 15. maaliskuuta 2013

Blogi puoli vuotta!

Huomenna 16.3.2013 tulee kuluneeksi puoli vuotta ensimmäisestä bloggauksestani. Seuraavassa viisi suosituinta bloggaustani koko tuolta ajalta:1. sija. Käynti Keski-Suomen Ilmailumuseossa. Katseluita 384.Kuvakierrokselle päästäksesi klikkaa tästä

2. sija. Käynti Vehoniemen automuseossa Kangasalla. Katseluita 282.Kuvakierrokselle pääset tästä3. sija. Alahärmän kirkon esittely. Katseluita 233.Kirkkoesittely tämän linkin takana


4. sija. Kangasalan kirkon esittely. Katseluita 176.


Tästä pääset kirkkoesittelyyn.5. sija. Valokuvakierros Hämeen Linnassa. Katseluita 171.


Tästä pääset kuvakierrokselle.Oli pienoinen yllätys että näiden viiden suosituimman jutun joukossa oli pari kirkkoesittelyäkin. Samoin yllätys oli ensimmäisen bloggaukseni, Hämeen Linnan, sijoittuminen tähän joukkoon. Mukavaa että olette käyneet kuviani katsomassa. Kiitos siitä. Bloggailu jatkuu!


14 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon puolivuotiaalle. Hienosti on matka "aikuisuuteen" alkanut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ainaista opetteluahan tämä:)

   Poista
 2. Onneaponnea puolivuotiaalle, ja menestystä jatkolle!

  -jaska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Pidetään kamera nenällä jatkossakin:)

   Poista
 3. Puolivuotisonnittelut! :) Ja homma jatkuu...

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea puolivuotiaalle, mielenkiinnolla on seurattu ja seurataan jatkossakin! Reisjärven kirkon kuvaa odotellessa, läheltä on jo liipannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Tervetuloa tänne vastaisuudessakin:) Kyllä tuo Reisjärvikin tuli jossain vaiheessa kuvattua, mutta siihen tuli kuvaan pahoja graaffisia vääristymiä. Olen saanut korjattua jo niistä suuren osan, toivottavasti loputkin jossain vaiheessa. Katsotaan:)

   Poista
  2. Mielenkiinnolla jään odottelemaa, että minkälaisia optisiaharhoja on luvassa. :)

   Poista
  3. Älä edes puhu :)) Ennen vanhaan laatikkokameroissa tuota optista vääristymää ei kuulema ollut! Josku opetti että vanhahenkisiksi käsitellyissä kuvissa varsinkin se sen vuoksi täytyisi eliminoida pois mahdollisimman tarkasti.. Mutta tässä esimerkissä nyrt ei ollut siiäkään kysymys. Kiitos kommentista!

   Poista
 5. Puolivuotissyntymäpäiväonnittelut! Mahtaako olla yhdyssana, ehkei, mutta minä tein siitä semmoisen. Olet teet kiinnostavia juttuja ja intoa edelleenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kai se yhdyssana on (vai onko, eikös?). Kiitos vaan kehuista. Yritetään jatkaa ja löytää kiinnostavaa kuvattavaa siellä jatkossakin!

   Poista
 6. Lämpimät onnittelut puolivuotistapaleelle blogin merkeissä :)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!