tiistai 11. joulukuuta 2012

Sininen hetki kai se tämäkin on ?

Sininen hetki on monesti lyhyt juuri talvisen auringon laskiessa ennen pimeän tuloa. Mutta tämä sininen hetki se vasta lyhyt olikin. :) Ryanairin B737-800 se siinä mennä porskuttaa. Tuttavallisemmin Ryynäri. Joskus, milloin lie, Tampere-Pirkkalan lentokentän kiitotien A24 päästä kuvattu. Tämähän on juuri se lentoyhtiö, joka viime aikoina onkin ollut kovasti julkisuudessa monesta, kenties aikaansa edellä olevasta ideasta.


6 kommenttia:

  1. Tarkoitit varmaan rahastusta tuolla aikaansa edellä olevalla kommentilla. Hieno kuva ja nuo laskeutumisvalot hieno lisä tummenevaan iltaan.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoisia kuvia blogissasi!

    VastaaPoista
  3. Harry: Aikaansa edellä olevaa rahastusta:) Kyllä, jotain sinne päin:)) Ja Tapsu: Tervetuloa blogiini. Ja kiitokset molemmille kommenteista!

    VastaaPoista
  4. Kone hohtaa kauniisti, on upea lintu. Minä onneton olen lentopelkoinen.

    VastaaPoista
  5. Hieno kuva sinisestä hetkestä!!
    -jaska

    VastaaPoista
  6. aimarii: Ei se lentopelko onneksi haittaa kun maasta käsin kuvaa:) melua saa kyllä joskus pelätä. Harvoin noita onnneksi alas tulee, mutta täytyy tunnustaa, että yhden läheltä piti -tilanteen olen joskus kuvannut. Kone tuli alas ilman nokkapyörää... Mutta ei käynyt silti kuinkaan. Pieni potkurikone. Valtava määrä pelastushenkilökuntaa oli silti paikalla. Pistän joskus kuvaa...

    Jaska: Tervetuloa blogiini.

    Ja kiitos molemmille kommenteista!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!