Sininen hetki kai se tämäkin on ?

Sininen hetki on monesti lyhyt juuri talvisen auringon laskiessa ennen pimeän tuloa. Mutta tämä sininen hetki se vasta lyhyt olikin. :) Ryanairin B737-800 se siinä mennä porskuttaa. Tuttavallisemmin Ryynäri. Joskus, milloin lie, Tampere-Pirkkalan lentokentän kiitotien A24 päästä kuvattu. Tämähän on juuri se lentoyhtiö, joka viime aikoina onkin ollut kovasti julkisuudessa monesta, kenties aikaansa edellä olevasta ideasta.


Kommentit

 1. Tarkoitit varmaan rahastusta tuolla aikaansa edellä olevalla kommentilla. Hieno kuva ja nuo laskeutumisvalot hieno lisä tummenevaan iltaan.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisia kuvia blogissasi!

  VastaaPoista
 3. Harry: Aikaansa edellä olevaa rahastusta:) Kyllä, jotain sinne päin:)) Ja Tapsu: Tervetuloa blogiini. Ja kiitokset molemmille kommenteista!

  VastaaPoista
 4. Kone hohtaa kauniisti, on upea lintu. Minä onneton olen lentopelkoinen.

  VastaaPoista
 5. Hieno kuva sinisestä hetkestä!!
  -jaska

  VastaaPoista
 6. aimarii: Ei se lentopelko onneksi haittaa kun maasta käsin kuvaa:) melua saa kyllä joskus pelätä. Harvoin noita onnneksi alas tulee, mutta täytyy tunnustaa, että yhden läheltä piti -tilanteen olen joskus kuvannut. Kone tuli alas ilman nokkapyörää... Mutta ei käynyt silti kuinkaan. Pieni potkurikone. Valtava määrä pelastushenkilökuntaa oli silti paikalla. Pistän joskus kuvaa...

  Jaska: Tervetuloa blogiini.

  Ja kiitos molemmille kommenteista!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ylivieskan kirkko - Kuvaesittely

Kangasalan kirkko

Keski-Suomen Ilmailumuseossa