keskiviikko 19. elokuuta 2015

TAMPERE! Osa 12, Keskustori

Joskus esihistoriallisena aikana tässä blogissa oli Tamperetta esittelevä kuvasarja. Se jäi osaan 11, joten oli paineita vielä saada täysi tusina täyteen. Kuvassa Keskustori hieman retrohenkisesti käsiteltynä. Muistathan klikata panoraaman täyteen kokoonsa!


8 kommenttia:

 1. Kaunis lämmin sävyinen kaupunkinäkymä. Kaunista vanhaa arkkitehtuuria.

  Onko puhelimella kuvattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toki puhelimella kuvattu, eihän sitä näin epätarkkaa jälkeä kameralla saakaan. :) Mutta kätevähän tuo puhelin on ja tällaisten panoraamojen tekeminen on sillä helppoa. Kiitos Liplatus kommentista.

   Poista
 2. Magee kaupunkimaisema. Vanhat rakennukset ihastuttaa. Aika vähän ihmisiä liikkeellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä näkyykin ne muutamat hienot rakennukset, mitkä on Tampereella hävitysvimmalta saaneet säilyä. :) No, onhan niitä vielä sentään muitakin jäljellä kun tarkkaan etsii. :) Tuo on nykyisin aika rauhallinen paikka tuo Keskustori. Varsinkin alkuviikosta kuten tässä. Torimeininki siirtynyt enemmän Laukontorille ja varsinkin Tammelantorille. Kiitos Harry.

   Poista
 3. Muistin klikata :)
  Hieno silhuetti, ei sitä Tampereeksi uskoisi noiden vanhojen talojen takia. (Sanoo harvoin Tampereella käynyt, ja joka olettaa, että Tampere on tasakattojen kaupunki)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljonhan sitä vanhaa on tuhottu, mutta kyllä sentään jotain löytyy. :) Kiitos Orvokki.

   Poista
 4. Haha, tätä se sarja jäikin kaipaamaan, täysi tusina. :) Lämmin värimaailma tukee hyvin wanhanajan tunnelmaa, joka huokuu noista rakennuksista, hyvähyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pasi. Nyt sarja on täydellinen, vaikka saattaahan se jossain vaiheessa vielä jatkuakin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!