torstai 21. toukokuuta 2015

Kevään kunniaksi! - eräänlainen ilmailusarja, osa 6

Tämä sarja on ymmärtänyt sanan "ilmailu" niin laveasti, että lukijat ehkä jo kaipaavat jotain  ihan oikeasti ilmailuun liittyvää. Ajattelin siis pistää putoavan lehden ( =D), mutta sitten muistin, että se kuva tulikin jo deletoitua. :)) Mutta hätäkös nyt sen kummempi, pistetään kuvaksi tällainen kuvatus! Siinähän se on, kuin avaruussukkula aikoinaan laukaisutelineessä. Aikoinaan tämäkin edusti ilmailua, nykyisin se taitaa edustaa metallijätettä. =D
6 kommenttia:

 1. Hij heeft daar wel een mooie ere plaats gekregen.

  VastaaPoista
 2. Miten minulle tuli heti mieleen manipuloida tausta ja etuala pois. Taivaalle pitäisi saada takaisin, tuo on jo tuomio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla silti paras, ettei tuo enää taivaalla lennä. Tai itse en ainakaan olisi mielelläni lähitienoilla jos se lentäisi. Oli silti sen verran heikossa hapessa jo. :) Kiitos Ari.

   Poista
 3. Ihan on pienlentokoneen näköinen. Tämmöinen maallikko kun ei erota eroa koneen ja romukasan välillä... hih. Pitäisi käydä joskus Malmin kentällä päivittämässä näkötietoja. (Siitä on vuosikymmeniä kun siellä käytiin lasten kanssa - ja ne on jo tosi aikuisia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nuo koneet ulkoisesti kovin paljoa ole muuttuneet, tämäkään. Suurimmat muutokset ovat varmaan ohjaamossa. Vastaavan näköisiä uudempia näkee kyllä lento-asemilla. Mutta tämä kone on kyllä varmaan jo lentonsa lentänyt. Kiitos Orvokki.

   Poista

Kiitos kommentistasi!