tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kauas harhautunut?

Kävin taas pienellä kirkkokuvausreissulla. Joskus nuo reissut venyvät yllättäviin maisemiin. Tässä kuva.., niin, - tässä kuva! :)
12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Aivan! Kaikki ei ole sitä miltä se näyttää, vaikka kuvamanipulaatiota ei käytetty olekaan! :) (Ihmettelijöille tiedoksi, että kyllä tämä "Lontoo" Ihan Suomesta löytyy!)

   Poista
 2. Vain Kyrölahden opastus puuttuu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! En viitsinyt alkaa retusoimaan, kun jo alkuperäinen tilanne oli niin harhaanjohtava. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Yes. This "London" to be found in Finland Pietarsaari town.

   Poista
 4. Nyt luulin että esittelet Westminster Abbeyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei. Ainakaan vielä. Eihän se mahtuisi edes linssin eteen =D. Ja onhan toisaalta meillä täällä kotosuomessakin vielä monta hyvää Abbeyta esittelemättä. :)

   Poista
 5. No kun kerran reissuun läksit niin kuvaa samalla se big ben:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan kannustuksesta Harry, mutta palasin jo samana päivänä.;) Olisi sitä paitsi pitänyt olla melkoinen zoomikin kamerassa, kun tuosta kuvauspaikalta on melkein 3000 kilometriä kyseiseen kohteeseen. =DD

   Poista
  2. Höh! Osta parempi zuumi : ) Taitaa meikäläisen nikoni vedellä viimeisiään. Valotus temppulee joutuu alivalottamaan kaikki kuvat, että saa edes jonkinlaista kuvasaastetta aikaiseksi:)

   Poista
  3. Ei viitsi hommata noin pitkää zoomia. Se olisi niin pitkä että sitä kantamaan tarvittaisiin oikein työntekijät ja kuljettamiseen kiitolinja! Pystyttämiseen todennäköisesti joku nostokurki. Eikä sitten enää voisi lähteä kuvausreissullekaan, kun kaiken voisi tuollaisella varmaan zoomailla pihasta käsin. =DD

   Poista

Kiitos kommentistasi!