100 000 katsojakertaa täynnä!

Kesällä, blogin kesäloman aikana, blogi saavutti ison tasaluvun katsojakertojen määrässä. Omia vierailujani laskuri ei laske, joten nämä luvut ovat syntyneet teidän, lukijoiden toimesta. Kiitos teille kaikille!

Blogini sai alkunsa 16.9.2012, jolloin ilmestyi ensimmäinen kuvareportaasi, "valokuvakierros Hämeen linnassa". Tämä tarkoittaa sitä, että aivan kohta täysi neljä vuotta tulee blogimaailmassa täyteen. Sarjat "Viikon kirkko" ja "Päivän kevennys" ovat olleet mukana aivan alusta asti. Lisäksi sekaan on mahtunut monenlaista muutakin kuvasarjaa ja yksittäisiä kuvia monenlaisista iloisista mutta joskus, onneksi harvoin,  myös surullisista asioista. Tähän surullisuuteen itse asiassa liittyy blogini koko olemassaolon ajalta katsotuin juttu - valitettavasti.

Ensimmäisen sijan siis saavutti Ylivieskan kirkon esittely. Syy suureen katsojamäärään on varmasti se, että tämä kaunis puukirkko tuhoutui maan tasalle tulipalossa tämän vuoden pääsiäislauantain iltana rajussa tulipalossa. Katsojakertoja kirkon kuvaesittelylle vuodelta 2015 on kertynyt kokonaista 7630! Esittelyyn viitattiin paloa seuraavien viikojen aikana seurantani mukaan tuolloin monesta lähteestä ja facebook- sekä instagram -profiilista ja katsojamäärä nousi lyhyessä ajassa uskomattoman paljon. Nykyisin katsontakerrat ovat jo vähentyneet, mutta jatkuvasti jonkin verran kuitenkin vielä edelleen tätä katsotaan.

Toiseksi eniten katsotuimman titteliä pitää kuvareportaasi Keski-Suomen ilmailumuseosta. Tätä juttua on katsottu kotimaan lisäksi paljon myös ulkomailta, erityisesti Venäjältä ja USA:sta. Vielä nykyisinkin sitä katsellaan tasaiseen tahtiin. Katsojakerrat ovat tällä hetkellä 4789.

Kolmanneksi sijoittui "Käynti Vehoniemen automuseossa." Museon ajoneuvojen kuvia on käynyt tässä blogissa katselemassa 3876 henkilöä. Mainittakoon, että tässä kohtaa blogin etusivulla oleva laskuri rankkaa kolmannelle sijalle virheellisesti Kangasalan kirkon.

Vielä kerran suuri kiitos teille kaikille! Blogin pitäjä kiittää, kumartaa ja joi juhlapäivän kunniaksi oikein pullakahvit!
Kommentit

 1. Onneksi olkoon. Oikein komealla pannulla kiehautitkin kaffet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti. Täytyy kyllä tunnustaa, ettei pannu ollut ihan tuo. :))

   Poista
 2. Onnea paljon 100 000 katsonnan täyttymisestä blogillesi.

  Surullista on kirkkojen polttamiset.

  Arvokasta ja huolellista on kirkoista kerrontasi. Blogistasi löytyy paljon tietoa ja hyviä kuvia kirkoista.
  Paksun kirjan niistä saisit tehtyä.

  Mukavaa on kevennykset vakavuuden keskellä.

  Kiitos Kahavista ja pullasta, hyvää oli. :)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liplatus. Ja ole hyvä kahavista ja pullasta vaan. :) Se tosiaan taitaa ollakin, että kun kuva on tarpeeksi terävä (kuten tämä nyt vaihteeksi sattuu olemaan), välittyy se makukin katselijalle asti =D.

   Poista
 3. Onittelut hienosta saavutuksesta jota en tosin ihmettele. Blogiasi on ollut mukava seurata =).

  VastaaPoista
 4. Niin ne vuodet vierähti ja komea luku näki päivänvalon. Onnittelut täältäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harry, niin onnitteluista kuin vierailusta. :)

   Poista
 5. Onnea, 100 000 on huikea määrä! Miten on mahdollista, että Reisjärven kirkko on tippunut top-listalta?!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pasi. Sun pitää laittaa sivullesi taas se linkki siihen esittelyyn niin saadaan Reisjärvikin taas sinne TOP-tasolle. =DD

   Poista
 6. Selvästi pullakahvin paikka. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli pullakahvin paikka. :) Kiitos marliska.

   Poista
 7. Onnea 100 000 Katsomiskerran ylittämisestä. Aivan ihanalla pannulla ne kahvit keitit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti meni kahvi Moccamasteriksi, mutta se olisi ollut kuvana vähän turhan karsea, niin parempi tämä pannu. :)) Kiitos Saraheinä.

   Poista
 8. Hirmuisen myöhästyneet onnittelut. Mutta sanotaanhan että parempi myöhään .. Jne.
  Muuten, miten sinä näet mikä maa on käynyt katsomassa mitäkin kirjoitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki, hyvin ehti vielä. :) Tuo katsojamaatieto perustui ihan tuohon Live Traffic Feed -gagdettiin, jossa aika usein olen havainnut ulkomailta katsottavan juuri tuota ilmailumuseon postausta.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ylivieskan kirkko - Kuvaesittely

Kangasalan kirkko

Keski-Suomen Ilmailumuseossa