Viikon kirkkoarvoitus! Osa 3 :)

Tässä edellisen arvoituksen vastaus: Virtain leikkimökkikirkkohan se siinä oli. Eräs maamme harvinaislaatuisista kirkkorakennuksista. Kirkko on tarkoitettu etupäässä lasten käyttöön. Tosin kyllähän sinne voi aikuinenkin sisälle yrittää. :)

Uusi haaste, joka ei ainakaan ole edellistä helpompi, on tässä. Eli mistä blogini kirkosta löytyy näin kovan luokan suojamuuri?

Oikea vastaus taas viikon kuluttua, ellei aikaisemmin selviä. Edellisen kappaleen loppulauseesta löytyy muuten pieni vihjekin. :)

Muuten: Jos et tietäisi tätä kirkoksi, minkä luulisit sen olevan jos tien vieressä vastaan tulisi (ilman tuota katon ristiä, tietty). 


Kommentit

 1. Tiedetään, tiedetään... Aitolahden uusi kirkko Tampereella. Aika käsittämättömän näköinen siilo tämä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bingo! Näinhän se on! Kiitos Saraheinä! Palkintona on mielikuvitusmatka kyseiseen kirkkoon:) Se on sisältä muuten todella kaunis!

   Poista
 2. Tulee mieleen Hesan hiljaisuuden kappeli, paitsi että se on puusta.
  Tai sitten joku vesisäiliöbunkkeri tai härkätaisteluareena, paitsi ettei niitä ole Suomessa. .. :)
  Mutta mikä kirkko, sitä en kuuna tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti osasit löytää tuon yhtymäkohdan Hiljaisuuden kappeliin! Ulkonäöstä voi olla tuon kirkon kohdalla montaa mieltä, mutta ainakin se on sisltä tosi kaunis. Ja Saraheinä tuossa edellä jo tiesikin oikean vastauksen. Kiitos Orvokki!

   Poista
 3. Ulkopuolella olevat valot kielii, että vilja siilosta ei ole kyse. Pyöreä muoto kun sopii niin urheiluhalliin kun kirkkoonkin. Hyvä kun vastaus löytyi näin nopeasti niin ei tarvitse alkaa selailemaan noita kirkkokuvia vaan pääsen tästä pikkuhiljaa nukkumaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti löytyi vastaus heti:) Totta muuten, pyöreä muoto on tällaisena moderninakin jotenkin armeliaampi kuin ihan kulmikas! Kiitos Harry!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ylivieskan kirkko - Kuvaesittely

Kangasalan kirkko

Keski-Suomen Ilmailumuseossa