Se on loppu nyt

Tämän viikon Päivän kevennys oli sitten viimeinen tältä erää. Jos niistä kuvista edes jokin on naurattanut niin hyvä, jos ei, niin ihan hyvä että sarja päättyy. Eli me ollaan voittajia kaikki.:) Voit vielä katsoa kaikki julkaistut Päivän kevennykset tästä.  Jossain vaiheessa katson, onko mahdollista saada paikalle "korvaava tuote". TAMPERE! -kuvasarja ja VIIKON KIRKKO jatkavat entiseen malliin. - Ja varmaan pitkään.  Ehkä vielä joskus Päivän kevennyskin.

Nyt sitten kesäkuun alkamisen myötä alkaa se ihan virallinen kesä. Olkaamme siis yhtä tyytyväisiä kuin tämä alla olevan kuvan herrasmies:) Tämän kuvan myötä toivotankin kaikille lukijoille oikein hyvää, kaunista ja ennen kaikkea valokuvausrikasta kesää!

PS. 
Tuliko muuten jo mieleen että koko blogi päättyy? Näin sitä otsikoilla hämätään. Lainasin tyylin noista nimeltä mainitsemattomista skandaalilehdistä :D
Kommentit

 1. Meinasin jo vetää herneen nenään ja alkaaa pitämään palopuhetta siit, ettei blogeja niin vaan lopetella. Onneksi se olikin vain tuo osio, keksihän joku uusi tilalle, näitä on kiva seurailla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On itse asiassa ollut vähän suunnitteilla, montakin suunnitelmaa... katsotaan. Joo, ei tämä blogi nyt ihan vielä ole päättymässä, vastahan tässä on aloitettu :)) Kiitos Sarppu!

   Poista
 2. Kiitos ja mukavia hetkiä kameran kanssa myös sinulle!

  Ihan hauskojahan nämä kevennykset ovat olleet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanotaan että aika aikaa kutakin:) Kiitos Sirpa!

   Poista
 3. Kerrankin en mennyt helppoon ;) Tässä alkaa jo hieman aavistelemaan sun ajatuksia, että jotain erikoista sieltä tulee. Mainioita ovat sarjasi olleet ja mieluusti niitä seuraa. Annahan kameran laulaa ja kiitos lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytynee muuttaa taktiikkaa :DD Annan varmasti kameran laulaa varsinkin nyt kesällä. Eihän tätä osaa lopettaa:) Kiitos Tiitsa!

   Poista
 4. Aikansa kutakin sano! Oliko tämä ihan oma kuva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kai mä nyt toisten kuvia tänne laita, ihan mun ottama se on :DD Kiitos Harry:)

   Poista
 5. Kiitos näistä hauskoista postauksista, toivottavasti homma ei mene nyt liian vakavaksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan. Yritetään välttyä turhan vakavalta meiningiltä jatkossakin. Ei ainakaan ole suunnitelmissa ruveta kuvaamaan pelkkiä hautakiviä :)) Kiitos Pasi!

   Poista
 6. Helppo sanoa tekstin luettuasi, etten mennyt halpaan. Mutta en mä sentäs arvannut että tän piristyksen lopetat. Miksi, oi miksi. Ne oli niin kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytynee katsella ympärilleen. Jos jotain komiikkaa edelleen löytyy valokuviksi asti, niin mikäs siinä ettei tämä voisi jatkua taas jossain vaiheessa.:) Kiitos Orvokki!

   Poista
 7. Tykkään teemakuvistasi. Luen kirkkojen esittelyt tarkaan ja piristykset ovat sopiva suola&sokeri blogittelussa.
  Kiitoksia, toivotan sinulle myös erittäin valokuvausrikasta kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista ja kommentista, aimarii. Eiköhän tässä taas jotain uuttakin kehitellä jossain vaiheessa. Pidetään kamerat kaulalla!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ylivieskan kirkko - Kuvaesittely

Kangasalan kirkko

Keski-Suomen Ilmailumuseossa